Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 21:36
Neriman POSBIYIK’tan Teşekkür Ziyaretleri
31 Mart Yerel Seçimleri’nde bir rekora imza atarak 6. Kez Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Posbıyık’ın eşi, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, mahallelere teşekkür turuna çıktı. Posbıyık, ilk durağı Bölücek Mahallesi’nde vatandaşlara verdikleri güçlü destek için teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, her seçim sonrası gelenek haline getirdiği mahallelere teşekkür turuna Bölücek Mahallesi’yle başladı.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde bir rekora imza atarak 6. Kez Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Posbıyık’ın eşi, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Bölüceklilere verdikleri güçlü destek için teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı İsmail Şişman ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Posbıyık, bir süre sohbet etti, mahalle sakinlerini dinledi. Oy veren vermeyen tüm Bölüceklilere teşekkür eden Neriman Posbıyık; “Halil beyin siyasete atıldığı 1989 yılından itibaren bir çok seçim geçirdik. Özellikle yerel seçimlerden önce bende tüm mahallelerimizi dolaşıyorum ve sonrasında da az çok ne oy alırsak alalım mahallelerimizi ziyaret ediyorum. Bölücekli hemşehrilerimiz bize bu dönemde güçlü destek verdiler. Bize oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz devam edecek ve biz her zaman için sizlerle beraberiz” dedi.

Posbıyık’ın mahalle ziyaretine Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Günay ve önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Sibel Yıldız da eşlik etti.

 
Gösterim : 55
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21746239, Bugün: 1351 kez ziyaret edilmiştir.