Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2024 Çarşamba 21:28
Avcı: "Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor"
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kdz. Ereğli-Devrek yolunda devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Devrek ile Kdz. Ereğli ilçelerini birbirine bağlayacak olan 32 kilometrelik yol çalışmalarının kış mevsimi olmasına rağmen hız kesmeden devam ettiğini bildirdi.

Milletvekili Avcı, Kdz. Ereğli-Devrek yolunda devam eden çalışmalara ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Bilindiği üzere mevcut karayolu çalışmasının Devrek-Vakıfköy arasındaki 17 km lik sathi asfalt kaplaması tamamlanmıştı. Daha sonra Vakıfköy-Armutlucuma arasındaki 6 km lik imalat yönünden zor olan etapta çalışmalar halen devam etmektedir. Burada hali hazırda 3 adet menfez çalışması ve selden zarar gören bölgede istinat duvar çalışması devam etmektedir.

Bugün ise Güneşli mevkiinde daha önce mekaniği serilen zemin üzerine 2 km boyunca asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. Bu çalışma tamamlığında, Çaylıoğlu mevkiinde çalışmalara başlanacak olup, bu mevkide yapılacak çalışmaların imalat yönünden daha elverişli olacağı ve çalışmaların daha da hızlanacağı beklenmektedir.

Bölgede yapılan çalışmaların, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlıklarımız tarafından takibimizde olduğunun halkımız tarafından bilinmesini ister, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını dileriz."

 
Gösterim : 303
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21683166, Bugün: 3866 kez ziyaret edilmiştir.