Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2013 Pazartesi 23:02
Karadeniz Ereğli'de ‘Tatil Ödüllü Tavla Turnuvası' Gerçekleştirildi
Karadeniz Ereğli’de ikincisi düzenlenen tavla turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor. Turnuvada dereceye girenlere ise başta tatil olmak üzere birçok hediye verilecek. Önceki Dönem Adalet ve Kalkınma(Ak)Partisi Zonguldak Milletvekili Fazlı ERDOĞAN da turnuvada konuk oyuncu olarak tavla oynadı.

Karadeniz Ereğli'de bu sene ikincisi düzenlenen tavla turnuvasına 32 yarışmacı katıldı. 'İşi Şansa Bırakma' ve 'Hodri Meydan' Turnuvası olarak iki kategoriden oluşan turnuvada oynanan karşılaşmalar oldukça çekişmeli geçiyor. Ofis yolunda Keyif Kafe'de düzenlenen turnuvada, oyuncular rakiplerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Turnuvaya konuk oyuncu olarak katılan Ak Parti Zonguldak 22 ve 23. Dönem Milletvekili Fazlı ERDOĞAN, turnuvada oynayan arkadaşları olduğunu ve onlara moral vermek için ziyarette bulunduğunu, oynadığı iki karşılaşmayı kazandığını söyledi.

Turnuva hakkında bilgi veren turnuva sorumlusu Çetin TANYILDIZ, uluslararası alanda boyut kazanması için çalışmalar yaptıklarını söyledi. 32 oyuncunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere tatil başta olmak üzere birçok ödül verileceğini ifade eden TANYILDIZ, önümüzdeki sene yapılacak turnuvaya daha iyi hazırlanacaklarını kaydetti

 
Gösterim : 4552
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21672085, Bugün: 1790 kez ziyaret edilmiştir.