Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2016 Pazartesi 11:33
EVİNİN ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI
Ereğli'ye bağlı Gülüç beldesinde evine giren bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Olayda ağır yaralanan yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devlet hastanesine oradan da Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Polis kısa süre iöçinde olayla ilgili bir kişiyi göz altına aldı.

Olay ilçeye bağlı Gülüç Beldesi Atalay sitesi Cumhuriyet apartmanında meydana geldi. İddiaya göre ilçede daha önce kamyonculuk yaptığı öğrenilen Reşat S. (47) motosikleti ile evine geldi. Apartmanın girişinde silahlı saldırıya uğrayan Reşat S. kalçasından ve belinden aldığı kurşunlarla ağır yaralandı. Saldırganın kaçtığı olayı duyan mahalle sakinleri Reşat S. nin yardımına koşarken, vakit geçirmeden sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen yerine gelen 112 ekipleri, yaralı Reşat S. ye yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı. Devlet hastanesinde acil ameliyata alınan Reşat S. ameliyatın ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Mahalle halkı iki el silah sesi duyduklarını, evlerinden indiklerinde ise Reşat S. yi kanlar içinde bulduklarını söylediler.

HASTANEDE İSİM VERMİŞ...

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, olayın hemen sonrasında soruşturma başlattı. Saldırgan kişi ya da kişilerin Reşat S. yi eve kadar takip ettiği belirlenirken, çevrede güvenlik kameraları araştırıldı. Olaydan kısa süre sonra Reşat S. ile uzun süredir aralarında husumet olduğu belirlenen H.D. göz altına alındı. Reşat S. nin daha önce de H.D. ileilgili savcılığa dilekçe verdiği öğrenildi.

Göz altına alınan H.D. nin emniyette ki sorgusu sürerken, Zonguldak' a sevk edilen Reşat S. nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: www.manset67.com

 
Gösterim : 2201
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675126, Bugün: 1321 kez ziyaret edilmiştir.