Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 19:34
Zonguldak ve Ereğli'de operasyon: 4 şüpheli tutuklandı!
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezi ve Ereğli ilçesinde, hakkında narkotik suçlarından yakalama emri bulunan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezi ve Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Operasyona ilişkin Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Zonguldak Emniyet Müdürlüğü 13.12.2023 tarihinde İl Merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesinde, hakkında Narkotik suçlarından yakalama emri bulunan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kdz. Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından, hakkında Narkotik suçlarından yakalama emri bulunan U.K., M.S.T., A.U., M.Y. ve F.B. isimli 5 şüpheli yakalandı. Yapılan operasyonlar neticesinde; ölümcül etkiye sahip 161 gram uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu öğütme aparatı ve 1 adet silah ele geçirildi.

U.K. ve M.S.T. isimli şüpheliler Zonguldak Adliyesine, A.U., M.Y. ve F.B. isimli şüpheliler ise Kdz. Ereğli Adliyesine sevk edildi, 13.12.2023 tarihinde mahkeme tarafından F.B. isimli şüpheli serbest bırakılmış, U.K., M.S.T., A.U. ve M.Y. isimli şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir."

 
Gösterim : 373
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21682445, Bugün: 3145 kez ziyaret edilmiştir.