Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2016 Cuma 14:59
"Etkili iletişim ve Kendine Koçluk” Eğitimi
“Etkili iletişim ve Kendine Koçluk” konulu eğitim 30 Ekim 2016’da Keleşler Park Otel’de Ayşegül Savaş Likoğlu eğitmenliğinde düzenleneceği bildirildi.

30 Ekim 2016’da Keleşler Park Otel’de Saat 10.00 ve 14.30 saatleri arasında sürecek olan eğitime iş, sanat, medya, siyaset, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katılacak. Eğitim sonrasında 14.30 ve 16.30 saatleri arasında soru cevap şeklinde söyleşi ve network çalışmaları olacaktır.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; Çağın iletişim çağı olması ve iletişimin kendi içerisinde birçok dal barındırması onu büyük bir güç haline getirmektedir. Doğru ve Etkili kullanıldığında size hem kariyer anlamında başarı hem de kendi öz hayatınızda güç kazandırabilir.

Eğitim de, iletişim Fiziksel ve İç iletişim olarak ikiye ayrılacaktır. Fiziksel iletişim de “Vücut hareketleri, Mimikler, Ses Tonlamaları, Kelimeler ve Davranışlar” İç İletişim de ise Kendi sesini duymaya yönelik “Kendi içimizde gerçekleştirdiğimiz söyleşiler, hisler ve betimlemeler” yer alacaktır.

Kendine Koçluk modülün de “Yaşam çarkı, Sağlık, İlişkiler, Para, Meslek-Kariyer, Gelişim, Sosyal Hayat ve Yaşam Çarkının Dengesi ve Maksimizasyonu” konuları incelenecek.

Koçluk, sizi yaşamın anlamlı olmaya başladığı yere, yaşamla birlikte akabildiğiniz yere götürür.

İşin ASL’ı bu eğitim hayatınızın geri kalanının güzel bir başlangıcı olabilir.

Bölgemizde ilk defa ICF onaylı uluslararası sertifikaya sahip koç tarafından verilecek olan bu eğitimde siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk ve onur duyacağız." denildi.

 
Gösterim : 6371
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21694793, Bugün: 2195 kez ziyaret edilmiştir.