Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 01:37
BAŞKAN POSBIYIK VE EKİBİ, PAZAR YERİNDE SEVGİYLE KARŞILANDI
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte merkez pazar yerinde esnafı ziyaret etti, alışverişlerini yapan vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın ve halkın sevgiyle karşıladığı Başkan Posbıyık; “Esnafımızın güler yüzü hiçbir zaman solmasın. Onların güler yüzü kentimizin bereketidir. Her zaman olduğu gibi esnafımızla ve halkımızla dayanışmamız sürecek” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte pazar yerini dolaştı, esnaf ve alışverişini yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Esnafların ve halkın sevgiyle karşıladığı Başkan Posbıyık, pazar yerindeki tüm dükkanları tek tek gezdi, köylü üretici pazarı, kapalı pazar yeri esnafı ve tuhafiyecilerle görüştü, pazar taksi durağını ziyaret etti. Gezisi sırasında karşılaştığı vatandaşların ‘Başkanım seninleyiz, Ereğli seninle güzel’ temennilerine teşekkür eden Başkan Posbıyık, “Esnafımızın güler yüzü hiçbir zaman solmasın. Onların güler yüzü kentimizin bereketidir. Her zaman olduğu gibi esnafımızla ve halkımızla dayanışmamız sürecek. Pazarcı esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar, Aşkım Ereğli’nin sofralarına bolluk ve afiyet diliyorum” dedi.

Başkan Posbıyık ve ekibi daha sonra Tuhafiyeciler Odası Başkanı Dursun Kertlez ve Pazarcılar Odası Başkanı İsa Yurtkuran’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

 
Gösterim : 222
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21683265, Bugün: 3965 kez ziyaret edilmiştir.