Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2022 Çarşamba 20:10
TPAO’dan Zorunlu Açıklama “İTİBAR ETMEYİNİZ!”
TPAO’dan (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) yapılan basın açıklamasına göre “yatırım fırsatı” adı altında internet ortamında TPAO adı kullanılarak gerçeğe aykırı bir şekilde hisse satışının yapıldığı bilgisine itibar edilmemesi bildirildi.

TPAO’nın açıklaması şu şekilde;

“KAMUOYU DUYURUSU

Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, “yatırım fırsatı” adı altında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan duyurular yapıldığı tespit edilmiştir.

Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logosu ve görselleri izinsiz olarak kullanılmıştır.

Kurumumuz yüzde yüz kamu sermayeli bir Kamu İktisadi Teşebbüsüdür. Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir.

Bahse konu hesaplar ve internet sitelerine karşı gerekli yasal işlemler Ortaklığımız tarafından başlatılmış olup vatandaşlarımızın bu tür gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine itibar etmemeleri önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 
Gösterim : 684
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21678531, Bugün: 4726 kez ziyaret edilmiştir.