Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2020 Pazartesi 16:19
PES DOĞRUSU! EREĞLİ’DE SANKİ AREFE GÜNÜ! VİRÜS KORKAR BU GÖRÜNTÜLERDEN!
Türkiye’de, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 31 vilayet arasındaki Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yasağın ardından sokklara adeta akın eden vatandaşlar bir çok noktada aşırı yoğunluk oluşturuyor.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesine yönelik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Ereğli’de kendilerini yeniden sokağa atan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde banka ve postanelere akın etti.

Dört gün süren kısıtlamada kurallara uyan vatandaşlar, kısıtlamanın ardından zaman zaman sosyal mesafe kuralların ‘yok’ saydı.

Özellikle çarşı merkezi ve İbrahim Efe Caddesi’ndeki PTT hizmet binası önünde yığılmalar yaşandı. Burada sıraya giren yüzlerce kişi, sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. Araç trafiğinin zaman zaman durma noktasına geldiği Meydanbaşı yokuşu, insan trafiği açısından da endişe verici bulundu. Virüsün başladığı ilk günden buyana en kalabalık gününü yaşayan yokuş güzergahında, bazıları maske de takmayan onlarca vatandaş, ‘adeta’ oluk oluk aktı.

Benzer durum ilçe merkezi Devrim Bulvarın’nda da görüldü. Fatura ödeme noktaları ile banka ATM’leri önünde biriken vatandaşlara, polis sık sık uyarılarda bulundu.

Ayrıca 4 günlük kısıtlama sonrası marketlere de akın eden vatandaşlar burada da kuyruklara neden oldu.

 
Gösterim : 10326
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548722, Bugün: 2827 kez ziyaret edilmiştir.