Kayıt Tarihi: 20 Mart 2020 Cuma 19:14
VATANDAŞA “ÜRÜNLERE DOKUNMA, MESAFENİ KORU” UYARISI
Kdz. Ereğli Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemlerini sürdürüyor. İlçedeki pazar yerlerinde çalışanlara eldiven ve el dezenfektanı dağıtıldı, bilgilendirme afişleri asıldı. Uygulama semt pazarlarında da devam edecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi, koronavirüse (Kovid-19) karşı önlemlerini artırdı. Salgından vatandaşları korumak için halkın alış veriş yaptığı pazar yerlerinde eldiven ve dezenfektan dağıtımına başlandı.

Sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için pazar yerlerine giden vatandaşların ve pazarcıların korunması amacıyla harekete geçen Kdz. Ereğli Belediyesi, tüm pazarcılara eldiven dağıttı. Giriş ve çıkışlarda hem pazarcıların hem de vatandaşların faydalanabileceği el dezenfektanı masaları oluşturuldu.

Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hazırlanan bilgilendirme afişlerini pazar yerine astı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışması yaptı. Uygulama semt pazarlarında da devam edecek.

Afişlerde vatandaşlar, alacakları ürünlere dokunmamaları, satıcılarla ve birbirleriyle mesafeyi korumaları, hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.

 
Gösterim : 5586
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549145, Bugün: 3250 kez ziyaret edilmiştir.