Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2018 Perşembe 14:02
AK Parti - MHP İttifakının Yeniden Gündeme Gelmesi Tüm Hesapları Alt Üst Etti; “O Geliyor, Efsane Başkan Geliyor!”
CHP’de POSBIYIK İsmi Çok Ağır Basıyor! Yerel seçimlere 5 ay gibi kısa bir zaman kala AK Parti ile MHP’nin aralarındaki buzları eriterek tekrar yerelde ittifakı gündemlerinde birinci madde olarak irdeledikleri şu anda Kdz. Ereğli’de gözler bir kez daha HALİL POSBIYIK ismine çevrildi.

CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunup, halkı da arkasına alarak büyük bir gövde gösterisi ile aday adaylığını açıklayan Halil POSBIYIK’a özellikle CHP’de bir kesimin sıcak bakmaması kafalardaki soru işaretlerini arttırmıştı.

Öyle ki, hem kamuoyu hem de her çeşit seçmen profilinden yeterli desteği gören POSBIYIK isminin özellikle yıpratılmaya çalışılması kafalarda “CHP Ereğli’de seçimi almak istemiyor mu” , “CHP POSBIYIK’tan daha iyi bir aday mı bulacak ki ismi yıpratılmaya çalışıyor” tarzından sorular sorulurken AK Parti-MHP ittifakının tekrar gündeme gelmesi CHP’nin de silkelenip kendisine gelmesini sağlamış görünüyor.

Olası bir AK Parti –MHP ittifakına karşı CHP-İyi Parti ittifakının Kdz. Ereğli’de seçimi alabilecek tek adayı Halil POSBIYIK olarak göze çarpıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre CHP kurmaylarının yakın zamanda doğru hamleyi yaparak Kdz. Ereğli’yi alabilecek tek aday olan POSBIYIK ile seçime gireceği yönünde.

Öte yandan kentteki Posbıyık sevdalıları ve kamuoyu tarafından bu gelişmeler “O geliyor, Efsane başkan geri geliyor” sözleri ile yankı buluyor…

 
Gösterim : 4273
YORUMLAR
fatih / TAKTİKAL ALGI
kimsenin geldiği falan yok.efsane olmak için önce babacan olmak gerekir.milletin dükkanını mühürleyerek üç kuruşla evlerini geçindirmeye çalışan garip gurabayı işten atarak efsane olunmaz.o iş bitti.Cumhuriyet halk partisinin adayı erol çivici.iki üç güne sende haberini yaparsın.taktikal kurusıkı silahlarla balon patlatmaya benzemez bu işler.ak partinin adayıda sayın hüseyin uysal.yani şöyle oluyor akp mhp hüseyin uysal chp iyi parti erol çivici.
1
0

rahmi / ALGINIZI YERLERRRR
posbıyık aday olsun 5000 ( beş bin) oy alamaz !! ona oy moy yok !!!
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675332, Bugün: 1527 kez ziyaret edilmiştir.