Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2017 Salı 18:00
Dağ Fare Doğurdu! Başkan UYSAL 3 Yıl'da Ereğli'ye Bir Şey Katamadı!
2014 Yerel seçimlerinde büyük vaadler ve projeler ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı yarışında ipi göğüsleyen AK Partili Dr. Hüseyin UYSAL, seçimlerin ardından 3 yıl gibi bir zaman geçmesine rağmen Karadeniz Ereğli'ye bir çivi bile çakamamanın ezikliğini sözde geride bıraktığı 3 yılda yaptıklarını anlatan "Yeni Karadeniz Ereğli 3 Yıl" isimli 122 sayfalık bol fotoğraflı kataloğu ile kapatmaya çalıştı.

AK Partili UYSAL'ın göreve geldiği günden bu güne seçim vaadleri arasında bulunan hiç bir projeyi gerçekleştirememesi kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, Belediyeyi yönetiş şekli ile de kamuoyunun sık sık tepkisini alıyor. Sokaktaki vatandaş, 2014'deki seçim vaadleri kitapçığındaki projelerini hayata geçiremeyen, iktidar partisinden olmasına rağmen partisi ile uyum içinde çalışamayan, yer yer kendi meclis üyeleri ile ters düşen AK partili Dr. Hüseyin UYSAL için "Dağ fare doğurdu. Bizler en azından belediye iktidar partisinden, hiç olmaz ise alacağımız hizmetler daha iyi olur diye düşünürken, sağolsun başkanımız bizleri hayal kırıklığına uğrattı, seçim de vaad ettiği hiç bir şeyi gerçekleştiremediği gibi kendi kafasına göre yönetmeye çalıştığı, nerede ise 135 yıllık belediyemizin sistemini de bozdu" diyerek görüşlerini dile getiriyorlar.

SEÇİM VAADLERİ KİTAPÇIĞI 32 SAYFA, 3 YILDA YAPTIKLARINI ANLATAN KİTAPÇIK 122 SAYFA !

Başkan UYSAL'ın geride bıraktığı 3 yılı anlatan,122 sayfa büyük boy olarak basılan, içinde bol bol fotoğrafların ve halen projelerin (!) olduğu katalog kendisine oy veren/vermeyen vatandaşı çileden çıkartıyor.

2014 seçimlerinde 32 sayfa seçim vaadlerini anlatan kitapçık ile seçmenin karşısına çıkan UYSAL'ın 3 yıl boyunca Ereğli'ye bir çivi bile çakmadığı halde sözde yaptığı işleri anlatan ve 122 sayfa bol fotoğraflı kataloğu tepki çekiyor. Olmayan, sadece proje aşamasında olan bir çok işi de kataloğa koyarak kendisini çok iş yapmış gibi göstermeye çalışan AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL'ın bu hamlesi sokaktaki vatandaş tarafından rağbet görmüyor.

YENİ KDZ. EREĞLİ DEDİ, ESKİ YAPILANLARI YIKTI, YERİNE YENİSİNİ KOYAMADI!

Başkan UYSAL, 3 yılını anlatan kitapçığının kapağında "Yeni Karadeniz Ereğli" ibaresini kullansa da, daha göreve geldiği ilk günde önceki dönem Belediye Başkanı Halil POSBIYIK'ın yaptığı bir çok şeyi yıkmıştı. Yeni Karadeniz Ereğli adına seçim kitapçığında vaad ettiği hiç bir projeyi gerçekleştirememesi 3 yıl da dişe dokunur bir iş yapamadığı halde vaadlerinin dışında sıradan belediyecelik hizmetlerini bile yeni kitapçığına koyması bırakın yeni Ereğli’yi sokaktaki vatandaş eski Ereğli’yi ve eski başkanını özler oldu.

SEÇİM ÖNCESİ UYSAL'IN BAZI PROJELERİ İÇİN ÇAKMA DEMİŞTİK, ALAYI FOS ÇIKTI!

Gazete Ereğli 2014 yerel seçimi sırasında yaptığı haberler ile UYSAL'ın seçim kitapçığında vaad ettiği bir çok projenin "Çakma" olduğunu gazete sutunlarında kamuoyu ile paylaşmıştı.

Aradan 3 yıl geçmesine rağmen seçim kitapçığındaki projelerin uygulanamaması dolayısı ile UYSAL'ın seçim projeleri çakma olduğu gibi, hiç birinin uygulanamayacak kadar altının dolu olmadığının da göstergesi oldu.

 
Gösterim : 1247
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21674659, Bugün: 854 kez ziyaret edilmiştir.