Kayıt Tarihi: 22 Mart 2017 Çarşamba 18:49
UYSAL’dan Yaşlılara Ziyaret
‘18-24 Mart Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla eşi Sevim Uysal ile birlikte İbrahim İzmirlioğlu Huzurevi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bir araya geldiği yaşlılarla birlikte pasta kesip, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Uysal ve eşinin çiçek alarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İzmirlioğlu Huzurevi Müdiresi Zeynep Yüksel Ünal’da ‘Başkanım biz biliyoruz ki, her zaman yanımızdasınız. Her türlü sıkıntımıza ortak oldunuz, sorunlarımızı çözdünüz. Yaşlılarımız bizim gibi sizi de çok seviyor.” dedi.

‘Bunlar yaşlı değil, hepsi delikanlı. Ruhu genç olan ve yaşlanmayan insanlar. Huzurevinde oturan huzurlu ve huzuru seven insanlar.’ diyen Başkan Uysal’da onlara ihtiyar, saygıdeğer büyükler veya çınarlar denilmesinin daha uygun olacağını söyledi.

Başkan Uysal, ‘Her yerde söylerim, çocuklarımızı büyüklerimiz kadar sevdiğimiz saydığımız zaman bu ülke ilerlemiş demektir. Çocuklarımızı ne kadar çok seviyorsak onların geleceklerini ne kadar çok önemsiyorsak, yaşlılık dediğimiz büyüklerimize de aynı seviyede değer vermememiz, saygı göstermemiz ve sevmemiz lazım. İşte o zaman çağdaş bir ülke oluruz’ diye konuştu.

Başkan Uysal, daha sonra bir yaşlının okuduğu şiire eşlik etti. Müzik eşliğinde eğlenen, türkü söyleyen ve göbek atan yaşlılarla birlikte pasta kesen Başkan Uysal, sigarayı bırakan Selim Öteyüz adlı yaşlıya da yıldız rozeti taktı.

Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Ökzüz, Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Muhammet Ali Ateş, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy ve Özel Kalem Müdürü İbrahim Dönmez’in ve belediye personelinin de hazır bulunduğu ziyarette, yaşlılara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 
Gösterim : 7993
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675403, Bugün: 1598 kez ziyaret edilmiştir.