Kayıt Tarihi: 9 Eylül 2016 Cuma 22:55
MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ...
Kdz.Ereğli’de, vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince yoğun olarak ziyaret ettiği mekanlar arasında yer alan mezarlıklar, Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramı'nda vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için ilçe genelindeki 57 mezarlıkta temizleme ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Arife günü ve Kurban Bayramı süresince vatandaşların, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Atay, yıl içerisinde düzenli olarak Mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini belirterek; “Bayram öncesi, Şehir Mezarlığımız dahil 57 mezarlık alanını daha temiz ve düzenli hale getirmek için çiçekler ve ağaçların sulama işlemleri yapılırken, yollar, mezarlar ve oturma alanlarının tamamı titiz bir çalışmayla temizlenip bakımları yapıldı. Vatandaşlarımızın dinlenmesi ve taziyeleri kabul etmesi için mezarlık içine konulan bankların ve mezarlıklar içinde yer alan çeşmelerin de onarım ve tamiratları yapıldı” dedi.

Atay ayrıca, Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde bulunan Cenaze Hizmetleri Birimi’nin, taziye yemekleri ve cenaze defin işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmeye devam ettiğini bildirdi.

 
Gösterim : 1507
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21682153, Bugün: 2853 kez ziyaret edilmiştir.