Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı 19:18
ÇOKER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kocaeli’nin Darıca İlçesinde evinde ölü bulunan Ereğlili Murat Çoker, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı. Ereğli’de uzun yıllar Demokrat Medya grubuna bağlı radyo ve televizyonda görev yapan Çoker’i son yolculuğunda eski meslektaşları da yalnız bırakmadı.

Kocaeli’nin Darıca İlçesinde önceki gün evinde ölü bulunan Ereğlili Murat Çoker, son yolculuğuna uğurlandı. Çoker’in cenazesi, bugün (15 Aralık Çarşamba ) Bozhane Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Ereğli’de uzun yıllar Demokrat Medya grubuna bağlı radyo ve televizyonda görev yapan Çoker’i son yolculuğunda basından arkadaşları da yalnız bırakmadı. Çoker’in cenaze törenine, önceki dönem Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halik Posbıyık’ın yanı sıra Demokrat Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Keleş, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Emin Semih Özkök, CHP Ereğli eski ilçe başkanlarından Yaşar Balcı, çok sayıda gazeteci arkadaşı ile dost ve akrabaları katıldı.

 
Gösterim : 1501
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675211, Bugün: 1406 kez ziyaret edilmiştir.