Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2015 Çarşamba 16:51
ÖLÇEKLİ DÜNYALAR 2. MODEL YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK EREĞLİ'NİN...
Rahmi M. Koç Müzesi sponsorluğunda düzenlenen ÖLÇEKLİ DÜNYALAR 2. MODEL YARIŞMASI 15-17 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğlili Model ve Maket sanatçısı Vahit UĞURLU'nun da katıldığı yarışmada Gemi Modelciliği kategorisinde UĞURLU, "TCG Kemal Reis Fırkateyni" modeli ile rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Yerli ve yabancı yaklaşık 150 sanatçının 500'ün üzerinde eserinin katıldığı uluslararası bu yarışmada birinciliği elde eden Vahit UĞURLU, " Yarışmaya 3 eserimle katıldım. Bunlar TCG Kemal Reis, TCG Heybeli Ada ve Hamidiye Kruvazörü. Hepsi özel çalışma ile her hangi kalıp objeler kullanmadan tamamı el işçiliği ile yapılmış eserler. Yarışma esnasında eserlerimize gösterilen ilgi bizi çok memnun etti. Yarışma sonunda "TCG Kemal Reis Fırkateyni" ile birinciliği elde etmem ve bu birinciliği Kdz. Ereğli'ye kazandırmam bana ayrı bir mutluluk verdi." dedi.

Kdz. Ereğlili Model ve Maket sanatçısı Vahit UĞURLU'ya bu başarısından ve bu ödülü Kdz. Ereğlimize kazandırmasından dolayı gazete Ereğli olarak kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 
Gösterim : 10057
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21695260, Bugün: 2662 kez ziyaret edilmiştir.