Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2015 Salı 16:24
MEHTERANLI DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER
Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren EKŞİ Bilgisayar'a Mehteran Takımı ile Gelin geldi...

Ereğli'de faaliyet gösteren Ekşi Bilgisayar ve Tasarım firması sahibi başarılı genç işadamlarından Ahmet EKŞİ hafta sonu gerçekleşen muhteşem bir törenle dünya evine girdİ.

Ekşi ve Kocatürk ailelerinin çocukları Ahmet Ekşi ile Tuğba Kocatürk'ün düğün töreni ilk olarak Kestaneci mahallesinde gelin alma töreni ile başladı. Ahmet Ekşi, gelin almaya giden düğün konvoyunu, gelin evine 300 metre mesafede durdurarak Mehteran Takımının çaldığı marşlar eşliğinde yürüyerek gelin evine vardı. Yine marşlar eşliğinde gerçekleştirilen gelin almadan sonra konvoy yola çıktı.

Pazar günü saat 15:30 da Gülüç Anadolu Otel'de gerçekleşen Nikah törenine Ahmet ve Tuğba çiftinin yine Mehteran ekibinin çaldığı marşlar eşliğinde salona girişleri duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Gülüç Belediyesi nikah memurunun kıydığı nikahta, Ahmet ve Tuğba Ekşi çiftinin şahitliklerini ise Murat Telli ve Murat Alabaş yaptı.

Ahmet ve Tuğba Ekşi çiftinin heyecanları gözlerden kaçmazken, Mehteran ekibinin sahne alarak seslendirdiği Marşlar salondaki misafirler tarafından da ilgiyle izlendi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah törenine ,AK Parti İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı belediye meclis üyelerinin de katıldı.

Gazete Ereğli ailesi olarak Ahmet ve Tuğba Ekşi çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 
Gösterim : 5902
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21697477, Bugün: 130 kez ziyaret edilmiştir.