Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2014 Çarşamba 13:50
7 METFAATÇİ ADAM!
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Meclis toplantısına katılmayan 7 AK Parti’li Belediye Meclis Üyesini 3 Eylül günü kamuoyuna basın açıklamasıyla ‘Menfaatçi’ olarak ilan etmişti. O MENFAATÇİLERİN HEPSİ 1 EKİM'de MECLİS TOPLANTISINA GELDİ ve MENFAATLERİ İÇİN BAKIN NE YAPTILAR?

3 Eylül’de yapılan Belediye MeclisToplantısına katılmayarak yaşanan gelişmelere tepkilerini koyan 7 AK Parti Belediye Meclis Üyesi hakkında, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, tarihe geçecek belki de 5 yıllık Belediye Başkanlığı görevini her yönüyle etkileyecek bir açıklama yaparak, ‘Menfaatçiler’ yakıştırmasında bulunmuştu.

Uysal, o gün yaptığı açıklamada aynen şu ifadeleri kullanmıştı;

“Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi, bugün yapılan Eylül ayı belediye meclis toplantısında ortaya çıkan tablo gereği açıklama yapmam zorunlu hale gelmiştir. Öncelikle şunu söylemem gerekir ki; Benim, tek idealim, tek derdim, tek sevdam var. O sevdanın adı da Kdz. Ereğli. Bizler ne yapıyorsak, halkımız ve Ereğli’miz için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugün meclis toplantımıza gelmeyerek; kendini Ereğli meclisine ve Ereğli halkına kapatanlar, şunu iyi bilsinler ki, Ereğli’nin önünü asla kapatamayacaklardır. Bizler, makam ve mevki peşinde koşanlara, kişisel hesap gözetenlere ve menfaatçilere, bu meydanı asla ama asla bırakmayacağız. Bunu herkes böyle bilsin!”

"MENFAATÇİ" OLARAK ADLANIRILAN 7 AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI!

Günler öncesinden yapılacak olan Meclis toplantısına UYSAL tarafından menfaatçi olarak tanımlanan belediye meclis üyelerinin katılıp katılmayacağı tartışılırken 1 Ekimde gerçekleşen Meclis toplantısına 7 muhalif Ak Partili Meclis üyesi tam kadro iştirak etti.

MEĞER MENFAATLERİ EREĞLİ'NİN MENFAATİNEYMİŞ… SUYU YÜZDE 30 İNDİRDİLER...

Belediye başkanı UYSAL'ın düşünmeden yaptığı söylemlerle töhmet altında kalan 7 AK Partili meclis üyesi meclis toplantısına gelip geçen toplantıda komisyona havale edilen ve Ereğli'nin ve Ereğli halkının menfaatine olacak olan su ücretlerinde yüzde 30 indirim önergesinde CHP'li üyelerin yanında yer alarak aslında Menfaatlerinin aslında sadece EREĞLİ MENFATİ olduklarının altını kalın kalemle çizmiş oldular.

Oylama sonrasında Başkan UYSAL ve 11 AK Partili meclis üyelerinin yüzlerinden düşen bin parça olurken, 7 AK Partili meclis üyesi seçim öncesi savundukları "Biz belediyeyi alırsak pahalı olan suyu indireceğiz" söylemlerinin de arkasında durmuş oldular.

7 GÜZEL ADAM

Kamuoyunda şu sıralar AK Partili "7 Güzel Adam" olarak nitelendirilen Yusuf KALAY, Mehmet ERDOĞAN, Sabri DİNÇ, Fevzi EKŞİ, Hasan PINARCIK, Turgay AYDIN ve Mustafa ŞENTÜRK'e Ereğli halkı şimdi bir teşekkür borçlu. Bugünden itibaren su faturalarını bu "7 Güzel Adam" sayesinde Ereğli halkı yüzde 30 daha ucuz ödeyecek.

 
Gösterim : 1994
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675285, Bugün: 1480 kez ziyaret edilmiştir.