Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Cumartesi 20:29
Başkan ve Vekil Daha 2 Ay Önce Burada Balık Yemişler!
Ercan Candan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bugün kapattıkları Balıkçı Lokantalarına 25 Mayıs’ta giderek, balık yemişler ve buraların sıkıntıları ile ilgili sorunlarla ilgileneceklerini basın yolu ile de ifade etmişlerdi.

Ereğli, her gün kapanan işyerleriyle yeni bir buhrana sürükleniyor. Ereğli bugün, 30 Mart seçimlerinden önce, ‘Önce iş, aş’ ve ‘Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız’ şeklinde oy toplayan Ercan Candan ve Hüseyin Uysal’ın seçimleri kazanmalarının ardından bir bir işyerleri kapatmalarıyla ve işten çıkarmalarla gündeme geliyor.

Belediye Zabıta ekipleri bugün de Bozhanedeki Balıkçı Lokantalarını kapattı. Ercan Candan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bugün kapattıkları Balıkçı Lokantalarına 25 Mayıs’ta giderek, balık yemişler ve buraların sıkıntıları ile ilgili sorunlarla ilgileneceklerini basın yolu ile de ifade etmişlerdi. Gazete Türk'ün haberine göre; " Belediye Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği yemeğin ardından balıkçı lokantalarının sorunları ve çözümleri noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Balıkçı lokantaları sahipleri ile yapılan ve yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından Vekil Candan ve Başkan Uysal, Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Firuz Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Candan ve Uysal, Bozhane’nin temel sorunları ile ilgili Yılmaz ‘dan bilgi aldı. Bu gelişmeler ışığında balık lokantalarının tekrar açılacağı ve proje çizileceği konuşuluyor. " şeklinde dükkan sahiplerine umut verilmişti.

Aradan 2 ay geçmiş olmasına rağmen olumlu yöndeki fikirleri değişen belediye yetkilileri tarafından yapılan yıkım olayına kamuoyu endişeli bakıyor.

 
Gösterim : 1364
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21681765, Bugün: 2465 kez ziyaret edilmiştir.