Kayıt Tarihi: 21 Mart 2023 Salı 19:47
YAZICIOĞLU: “BÖLGEME VE ÜLKEME HİZMET ETMEYE HAZIRIM”
AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Yazıcıoğlu, Zonguldak’a ve ülkeye hizmet etmeye hazır olduğunu ifade etti.

1960 yılından bu yana Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde ticaretle iştigal eden, Zonguldak genelinde tanınan ve sevilen Yazıcıoğlu ailesinin genç, başarılı bir ferdi olan Ömer Yazıcıoğlu; siyaset ve iş hayatına küçük yaşlarda atıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi doğumlu olan siyasetçi ve iş insanı Ömer Yazıcıoğlu; siyasete, İstanbul'da aldığı üniversite eğitimi sırasında Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) başladı. Yeni Yüzyıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü mezunu olan Yazıcıoğlu, iş hayatında ise Aile Şirketlerinde Üst Düzey Yönetici olarak görev yapıyor.

İlk olarak Partisinin Üniversite Yönetiminde görev alan Ömer Yazıcıoğlu; 6 Eylül 2020 tarihinde yapılan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kongresinde, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Kongrenin ardından yapılan ilk Yönetim Kurulu Toplantısında Yazıcıoğlu'na, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi tevdii edildi. Bu görevi başarılı bir şekilde yerine getiren Ömer Yazıcıoğlu, gerek parti çalışmalarının gerekse ilçede yapılan, devam eden ve yapılması planlanan kamu yatırımlarının kamuoyu ile paylaşılması noktasında tüm iletişim kanallarını değerlendirerek üstün bir performans ortaya koydu.

Görevi süresince AK Parti'yi sürekli gündemde tutmaya çalışan Ömer Yazıcıoğlu; Milletvekili Aday Adayı olabilmek için, 14 Mart 2023 tarihinde görevinden istifa etti. İstifasının ardından Partisinin Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı'ya dosyasını teslim eden Yazıcıoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı oldu.

Milletvekili Aday Adaylığı noktasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık ifade ettiği “Bize Ömerler lazım. İşte biz bu Ömerleri bulduğumuz zaman, şuan geldiğimiz konumdan çok daha farklı bir konuma Allah’ın izniyle çıkacağız.” ve “Türkiye Yüzyılı Gençliğin Yüzyılı” ifadelerinin kendisini kamçıladığını vurgulayan Ömer Yazıcıoğlu, Zonguldak’ın Ömer’i olarak Zonguldak’a ve ülkeye hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

 
Gösterim : 390
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549407, Bugün: 3512 kez ziyaret edilmiştir.