Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2022 Cuma 15:31
HAYDİ HAMSİ FESTİVALİ’NE!
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 17 Aralık 2022 Cumartesi 15’incisi düzenlenecek Hamsi Festivali öncesi hazırlıkları yerinde inceledi. Tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Posbıyık, “Hamsiler hazır, helva, soğan, ekmek hepsi hazır. Festivalde Selçuk Balcı sahne alacak. Halk Tv’de yayınlanan Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar ve Haber Global’de yayın yapan Kürşat Tüzmen ile benim Şehrim programları da festivalde konuk olacak. Tüm halkımızı festivale davet ediyorum.” dedi.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ekibiyle birlikte 17 Aralık 2022 Cumartesi 15’incisi düzenlenecek Hamsi Festivali öncesi hazırlıkları yerinde inceledi.

HAMSİNİN ÇIKMASINI BEKLEDİK

Hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Posbıyık, yeteri kadar Hamsi var. Balıklar temizleniyor. Halkımıza da alanda ücretsiz balık dağıtacağız” dedi.

“Sesimizin ulaştığı herkesi Hamsi Festivali’ne davet ediyorum” diyen Başkan Posbıyık şunları söyledi: Bugüne kadar genelde Hamsi Festivali'ni özellikle 24 Kasım’da Öğretmenler Günü’ne denk getirirdik. Öğretmenlerimizle kutlardık. Ama bu sene ne oldu anlamadım. Palamut hamsiyi kovaladı, hamsi kaçtı ve hamsi çıkmadı piyasaya... Biz de hangi tarihte yapıcaz diye şaşkınlığa girdik, bekledik. Dün Kandilli açıklarında hemen Karadeniz hamsisi gördük, balıkçılar yakaladılar. Hamsi Festivali yapmaya karar verdik ve bütün ekiplerimizle toplantı yaparak organizasyonu planladık. 17 Aralık Cumartesi günü Hamsi Festivali’ni yapmaya karar verdik. Havanın da güzel olmasını bekliyoruz.

FESTİVALDE HALK TV - SERHAN ASKER GÖRKEMLİ HATIRALAR VE HABER GLOBAL KÜRŞAT TÜZMEN BENİM ŞEHRİM DE YAYIN YAPACAK

Çok renkli bir festival olacak. Halk Tv’de yayınlanan Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar saat 10:00’dan itibaren yayında olacak. Haber Global'de yayın yapan Eski Bakanlarımızdan Sayın Kürşat Tüzmen de “Benim Şehrim” programı ile festivalde konuk olacak, çekim yapacak.

ÜNLÜ SANATÇI SELÇUK BALCI’DAN HALK KONSERİ

Bu sene festivalde Karadeniz şarkıları ile beğenilen Selçuk Balcı da burada olacak. Saat 16:30’da sahneye çıkacak. Erken gelip birlikte Ereğli halkıyla birlikte hamsi pişirecek, birlikte eğleneceğiz. Bütün ekipler burada. Mangallar hazır, kömür hazır, soğan hazır ekmek hazır helva hazır su hazır.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM.. DAVETLİSİNİZ

Herşey hazır vaziyette. Hazırlıklarımızı yapmaya başladık sadece sesimizi duyan herkesi, vatandaşlarımızı Karadeniz Ereğli’ye 17 Aralık Cumartesi burada olmaya Ereğli’ye davet ediyoruz. Son yıllardaki stres, ekonomik bunalımlar, moral bozuklukları ve enflasyon gibi olayları kafamızdan atıp bi silkinip bir gün hiç değilse eğlenmek mutlu olmak için hep beraber bir arada olmak istiyoruz. Balık dağıtımı yapacağız.

HEM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLAYACAĞIZ HEM DE YENİ YILA MERHAMA DİYECEĞİZ. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ DAVETLİ

Bütün muhtarlarımıza, bütün sivil toplum örgütlerini toplantıya davet ediyorum. Konseptimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Yeni yıla da merhaba demek istiyoruz bu Hamsi Festivaliyle beraber. Hem Hamsi Festivali hem “Öğretmenler Günü” hem de “Yeni Yıla Merhaba” Konsepti hazırladık. Çalışmalarımızı bu noktada yapıyoruz.

Sesimizin ulaştığı herkesi Hamsi Festivali’ne davet ediyorum.

 
Gösterim : 571
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550747, Bugün: 690 kez ziyaret edilmiştir.