Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2023 Cuma 22:51
BOZKURT'DA KÖYLERDE MİTİNG HAVASINDA KARŞILAMA
AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili adayı Avukat Saffet Bozkurt, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köy ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

"Sıkılmadık el bırakmayacağız" diyen Bozkurt, beraberinde AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile partililerin katılımı ile Osmanlar, İmranlar, Gebe, Ruşenler ve Bakırlık Köyleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhtar ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Saffet Bozkurt, "AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler sağlanan imkanlar ortada. Durmak yok yola devam diyerek yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Çok önemli bir seçime giriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Vizyonunu hep birlikte inşa edeceğiz. Bölgemizde yaptığımız çalışmalar ortada, İlçe Başkanlığım döneminde yaptıklarımız ortada. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Ankara'ya bizleri güçlü gönderin, güçlü gönderin ki orada daha da güçlü olalım. Halkımıza güveniyoruz. Gösterilen ilgiye verilen desteğe teşekkür ediyorum" dedi.

 
Gösterim : 461
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21667254, Bugün: 4171 kez ziyaret edilmiştir.