Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2023 Pazartesi 20:44
ERTUĞRUL; Haftaya Sıkı Başladı
Yeni haftanın ilk gününde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, Ereğli’nin en önemli işletme merkezlerinden biri olan Belen Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Beraberindeki partililerle gerçekleştirdiği program kapsamınsa Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinleme fırsatı bulan Ertuğrul, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun küçük ve orta ölçekli işletmelerinin yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldıracak birçok önemli proje ve düşüncesinin olduğunu hatırlatarak; “Uzun bir zamandır, yaşanılan ekonomik krizin de etkisiyle zor şartlar altında iş ve aş mücadelesi verdiğinizi biliyoruz. Bu ülkede yandaş azınlık dışında kalan herkes gibi sizler de mutsuzsunuz ve bu mutsuzluğunuzun nedenlerini çok iyi biliyoruz. Daha aydınlık yarınlar için sizlerden Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve partimize destek olmanızı bekliyoruz.”, dedi.

Ziyaretlerinde fikir alışverişinde bulunduğu işletme sahipleri ve çalışanlarına, seçim sürecine girilmesiyle birlikte ülkesini aydınlık yarınlara kavuşturmak isteyen çok sayıda vatandaşın parti örgütlerine gelerek çalışmalarına destek verdiğini anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizler bu işletmelerin sahipleri ve çalışanları olarak ilçe ekonomisine can veren sektörleri meydana getiriyorsunuz. Dolayısıyla da yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntılardan en çok etkilenen kesimlerin başında da sizler geliyorsunuz. Hepinizi 14 Mayıs gününe kadar, Zonguldak’ın ve Ereğli’mizin önünü açmak adına yanımızda görmek istiyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz ve hep birlikte kazanacağız.”

 
Gösterim : 308
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21662339, Bugün: 2854 kez ziyaret edilmiştir.