Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2012 Perşembe 19:24
Karadeniz Ereğli CHP’den Alternatif Kutlama
Karadeniz Ereğli’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Kaymakamlık tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni'nin ardından geldikleri Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundular.

30 Ağustos Zafer Bayramı törenleriyle ilgili kutlama yönetmeliğinin değişmesi nedeni ile çelenkler sabahki resmi törende bırakılamazken, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde yaşanan olumsuzluk Karadeniz Ereğli’de yaşanmadı. Resmi törenin ardından. CHP’ İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL ve üyeler bir süre yasağı protesto ettikten sonra çelenklerini sundular.

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL’ın konuşmasının ardından alandan ayrıldılar.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Zafer Bayramı’nda Bayrak ve Balon Dağıttı

Karadeniz Ereğli’de Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri i kapsamında çocuklara bayrak ve balon dağıtılarak , Zafer Bayramı’nın önemine ve sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdiler.

Saat 12:30’da Atatürk Anıtı önünden başlayan yürüyüş, Sahil Bandından Bozhane önüne dek devam etti. Ellerinde bayrak, kırmızı,beyaz balonlarla çocuklara ve ailelerine vererek, zafer bawyramı’nın önemine değindiler. Yürüyüş Bozhane Kafe önünde sona erdi.

 
Gösterim : 1747
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21687079, Bugün: 2645 kez ziyaret edilmiştir.