Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 20:58
Silahlar Patladı, 2 Kişi Yaralandı…
Silahlar Patladı, 2 Kişi Yaralandı…

Ereğli’de akşam saatlerinde bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Ayağından yaralanan T.B’nin dışında olay anında dükkanda olduğu belirlenen ve kurşunların hedef olduğu dükkan camından kırılan cam parçalarından bir kız çocuğunun da yaralandığı öğrenildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.

Olay 20.30 sularında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre T.B. iş yerinde yeğeni Ş.B. ve annesi ile oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası T.B. sağ ayak baldırından aldığı kurşunla yaralandı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi ya da kişiler kaçarken, çevredekiler tarafından sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatarak şehrin giriş ve çıkışları tutuldu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 
Gösterim : 1105
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550138, Bugün: 81 kez ziyaret edilmiştir.