Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2021 Pazartesi 14:03
11 saat sonra, cansız halde bulundu!
Ereğli’de boğulma tehlikesi geçiren bir kişi hastaneye kaldırılırken, denizde kaybolan bir kişi için ise arama çalışması başlatılmıştı. Kaybolan gencin 11 saat sonra Sevgi Plajı tesislerinde cesedi bulundu.

Olay; dün akşam saat 18:30 sularında, Ereğli plajlar mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre; çalışmak için Kahramanmaraş’tan Ereğli’ye gelen ve yaklaşık 1 aydır ilçede kurulu fabrikalardan birinde çalışan Yusuf E. ve Ali K., denize girmek için plaja geldi. Denize giren Yusuf E. (19) bir süre sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşının boğulduğunu fark eden Ali K. (19), arkadaşını kurtarmak için denize girdi fakat kendisi de çırpınmaya başladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar denize girerek Ali K.’yi kıyıya çıkardı. Diğer vatandaşlar ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali K.’ya ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla Özel Echomar Hastanesi’ne kaldırdı. Ali K.’nın tedavisine hemen başlanırken, yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Öte yandan, sahil güvenlik ekipleri ise denizde kaybolan Yusuf E.’yi bulmak için arama çalışması başlattı. Yusuf E.'nin cansız bedeni, 11 saatin ardından Sevgi Plajı tesislerinde bulundu. Yusuf E.'nin cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 
Gösterim : 747
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642687, Bugün: 2672 kez ziyaret edilmiştir.