Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2019 Cuma 20:11
ERDEMİR ENGELSİZ BİR YAŞAMA DESTEK OLUYOR
Erdemir Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında 10 adet akülü sandalyeyi ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.

Erdemir ayrıca hemen her yıl olduğu gibi Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’nin engelliler ve ailelerine yönelik olarak düzenlediği Engelliler Günü yemeğinin ikramlarını da üstlendi. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Engelliler Günü yemeğine katılan Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’a teşekkür plaketi takdim etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ise Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral ve Erdemir yöneticileri engelli çalışanlarla bir araya geldi.

Engelli bireylerin hayata aktif katılımı için katkılarını uzun yıllardır sürdüren Erdemir, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 10 adet akülü sandalyeyi Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ne teslim etti. Sandalyeler 1 Aralık’ta Dernek tarafından düzenlenen Dünya Engelliler Günü Yemeği’nde sahiplerine verildi. Yemeğe Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, il ve ilçe protokolünün temsilcileri ve Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral katıldı. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Erdemir’in her zaman Fiziksel Engelliler Derneği’nin faaliyetlerine destek olduğunu belirterek Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’a bir teşekkür plaketi sundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ise Erdemir Genel Müdürü ve yöneticileri engelli çalışanlarla bir öğle yemeğinde bir araya geldi.

Erdemir Ereğli’de uzun yıllardır engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak üzere katkı faaliyetlerini yürütüyor. 2017 yılından bu yana derneğin yıllık yemek bedelini karşılayan Erdemir, ayrıca servis aracında kullanılmak üzere mazot desteği sağlıyor ve ramazan ayında kumanya yardımı yapıyor. Erdemir 2019 yılı içinde Kent Konseyi’nin Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinliğin de masraflarını üstlendi.

 
Gösterim : 1124
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645176, Bugün: 502 kez ziyaret edilmiştir.