Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Çarşamba 12:27
TED'den Atık Kağıt Toplama Kampanyası
TED Eko Çalışmalarına Devam Ediyor Türk Eğitim Derneği (TED) Kdz. Ereğli Koleji EKO Kulübü önderliğinde gerçekleştirilen “Ödüllü Gazete Toplama” kampanyasında toplanan gazeteler düzenlenen törenle atık toplama firmasına teslim edildi.

Aralık-Nisan ayları arasında gerçekleştirilen kampanya ile ilgili olarak TED Kdz. Ereğli Koleji’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“TED Karadeniz Ereğli Koleji olarak, 13 Nisan Cuma günü İlköğretim binamızda yapılan törenle topladığımız gazeteler teslim edilmiştir.

TED Eko Kulübü’nün önderliğinde, Aralık-Nisan ayları arasında sınıflar arası, ödüllü gazete toplama kampanyası yapılmıştır. Toplanan gazete kâğıtlarını, Günlüler Atık Toplama ve Geri Dönüşüm Firmasına teslim ettik.

Amacımız; geriye dönüşümün önemini kavratmak, ağaç sevgisini aşılamak, 22 Nisan Dünyanın doğum gününün anlam ve önemini bir hafta önceden vurgulamaktır. Bu haftayı; çevrenin korunması, doğanın korunması ve geriye dönüşümün tekrar tekrar vurgulanması, gibi konularla öğrencilerimizin bilinç düzeyini yükseltmektir. Aynı zamanda, çevrenin ve doğanın korunması, geri dönüşümün öneminin vurgulanması gibi konularda öğrencilerimizin bilincinin artırılması da hedefimizin birkaçıdır.”

 
Gösterim : 2425
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21738333, Bugün: 1151 kez ziyaret edilmiştir.