Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2017 Salı 20:19
KARI-KOCA KAVGASI EREĞLİ'DE "BOMBALI ARAÇ VAR" ŞEKLİNDE GERGİN SAATLERE NEDEN OLDU! "BOMBA FALAN YOK! ASAYİŞ BERKEMAL..."
Karadeniz Ereğli'de akşam saatlerinde Erdemir Bağlık kapıda park halinde bulunan bir aracın altından sarkan ve çıplak gözle bakıldığında bomba düzeneğini andıran görüntü Ereğli'de gergin dakikalara ve kısa süreli paniğe neden oldu.

Ayrılma aşamasında olduğu iddia edilen evli bir çiftin tartışması sonrası çiftlerden birinin eşinin arabasının altına bomba düzeneği görüntüsü vermesi sonrası Kdz. Ereğli İlçe Emniyet görevlileri olay yerini trafiğe kapattı.

Çıplak gözle bakıldığında üzerinde bant ve kabloların olduğu 30-40 cm lik bir parçanın aracın altında olması Emniyet yetkililerince bomba şüphesi ile Zonguldak'tan bomba uzmanı istendi.

Bomba imha ekibinin gelmesi neticesinde fünye ile kontrollü patlatma yapılan düzeneğin bir bomba değil, bomba süsü verilmiş iç,inde bez parçaları bulunan ve kablolarla desteklenmiş bir parçanın olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili iki kişinin Emniyette ifadede olduğu ve olayla ilgili tahkikatın emniyet görevlilerince başlatıldığı ifade edildi.

Bu arada çeşitli basın kuruluşlarında çıkan yetersiz bilgiden kaynaklı haberler Ereğli'de kısa da olsa bomba paniğine sebep oldu.

 
Gösterim : 11144
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642382, Bugün: 2367 kez ziyaret edilmiştir.