Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2017 Salı 12:55
Mağazayı av tüfeği ile bastı!
Ereğli’de şizofren hastası olduğu iddia edilen Muzaffer K, bir gün önce çalışanları ile tartıştığı mağazayı sabah saatlerinde av tüfeği ile bastı.

Ereğli’de şizofren hastası olduğu iddia edilen Muzaffer K., önceki gün çalışanları ile tartıştığı mağazayı sabah saatlerinde av tüfeği ile bastı.

Olay Müftü Mahallesi Uğur Mumcu caddesinde meydanındaki mağazada meydana geldi. İddiaya göre şizofren hastası olduğu öğrenilen Muzaffer K., önceki gün geldiği giyim mağazasında iş yeri çalışanları ile tartıştı. Polisin gelmesi ile tartışma karakolda bitti. Yaşadığı olayın ardından sabah saatlerinde otomatik av tüfeği mağazaya gelen Muzaffer K., tüfeğini mağaza içinde 4 el ateşledi. Bazı çalışanlar iş yerinden dışarıya çıkarken, bazı iş yeri çalışanları ise dükkandan çıkamadı.

Olay yerine kısa sürede gelen polis, zanlıyı etkisiz hale getirerek göz altına aldı. 112 ve Polis ekipleri mağazada yaralı olup olmadığını araştırdı. Olayda yaralanan olmazken, yakalanan Muzaffer K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

 
Gösterim : 1821
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549390, Bugün: 3495 kez ziyaret edilmiştir.