Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2016 Cuma 20:38
Gazete Ereğli'ye Ziyaretçi akını devam ediyor...
10. Yılımızı kutlamak amacıyla, çiçek gönderen, telefon ya da mesaj yollayan dostlarımız ve okurlarımızın yanı sıra gün içersinde de merkez ofisimize ziyaretler devam ediyor. Bugün TSO Başkan Yardımcısı Sertan YALÇIN, Ereğli Optik Sahibi Hakan YAMAN ve Refikimiz Medya Herkül'ün İmtiyaz Sahibi Mustafa ÖZKAN bizimle beraberdi.

REFİKİMİZ MEDYA KERKÜL'DEN ZİYARET

Kdz. Ereğli Herkül Medya İmtiyaz Sahibi Mustafa ÖZKAN, 10. Yayın yılına giren Gazetemize ve gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Yerel basının yanı sıra ilçe ekonomisinin de ele alındığı ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Herkül Medya İmtiyaz Sahibi Mustafa ÖZKAN, Gazete Ereğli’yi kendilerinin bir refiki olduğunu gördüklerini belirterek, “Gazete Ereğli yayın hayatına başladığından bu yana gerek gündem yaratacak haberleri ve gerekse bölge tarihine ışık tutan yayınları Kdz. Ereğli'de ilgi ile takip ediliyor. Gazete Ereğli'nin bu çizgisini bozmadan yayın hayatını sürdürmesini umut ediyor. Refikimiz Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Sn. Kurtuluş AYYILDIZ'ı da ayrıca bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ'da Herkül Medya İmtiyaz Sahibi Mustafa ÖZKAN’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

YALÇIN’DAN ZİYARET

Kdz. Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Sertan YALÇIN, 10. yayın yılına giren Gazete Ereğli’nin İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Sertan YALÇIN, Gazete Ereğli’yi yakından takip ettiklerini objektif yayınlarla ve gündem yaratacak konularla ilçenin nabzını tuttuğunu belirterek, Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’a başarılar diledi.

Ziyaret esnasında kentin ekonomik ve sosyal açıdan durumunu da gözden geçiren YALÇIN ve AYYILDIZ önemli tespitlerde bulundular.

YAMAN’DAN ZİYARET

Ereğli OPTİK Sahibi Hakan YAMAN, 10. yayın yılına giren Gazete Ereğli’nin İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Ereğli OPTİK Sahibi Hakan YAMAN, “10. yayın yılına girmenizden dolayı da kutluyorum. Haberlerinizle yöremizin tarihinin yanı sıra ilçenin eksiklikleri ve yapılması gerekenler konusunda bizlere ışık oluyorsunuz. Ben bu vesile sizlere daha nice 10. yıllar temennisinde bulunuyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 
Gösterim : 8232
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552092, Bugün: 2035 kez ziyaret edilmiştir.