Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2016 Pazartesi 20:15
MÜSİAD’DAN GAZETE EREĞLİ’YE PASTALI KUTLAMA
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, beraberinde Başkan Yardımcıları Abdülkadir Çınar, Gürhan Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Özertan, MÜSİAD Kdz. Ereğli 3. dönem Şube Başkanı Yusuf Karaoğlu ve Şube Müdürü Kemal Kurtul ile birlikte Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kurtuluş Ayyıldız’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Kdz. Ereğli 23 Nisan 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetecilik etik ve kurallarından ödün vermeden dün olduğu gibi bugünde yoluna devam eden Gazetemizin 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama ziyaretleri devam ediyor.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, beraberinde Başkan Yardımcıları Abdülkadir Çınar, Gürhan Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Özertan, MÜSİAD Kdz. Ereğli 32. dönem Şube Başkanı Yusuf Karaoğlu ve Şube Müdürü Kemal Kurtul ile birlikte Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kurtuluş Ayyıldız’ı merkez ofisinde ziyaret ederek pastalı kutlama gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Gazete Ereğli'nin yerel basında farklı bir yeri olduğunu dile getirerek; "Gazete Ereğli'nin aynı zamanda MÜSİAD üyesi olması dolayısı ile bizim gönlümüzde ayrı bir yeri ve önemi var. Yaptığı objektif yayınlarla ve bu güne dek yayınlanan sayılarında yöremizin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarması, gündem yaratacak konuları işlemesi ile hep ön planda olan Gazete Ereğli'nin bu çizgisini bozmadan yayın hayatını sürdürmesini umut ediyor nice 10. yaşlar temenni ediyoruz" dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kurtuluş Ayyıldız da MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 
Gösterim : 8002
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645069, Bugün: 395 kez ziyaret edilmiştir.