Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2016 Cuma 11:39
UYSAL, GAZETE EREĞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ
Kdz. Ereğli'nin eski basın mensuplarından, bir dönem AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatının yönetimde görev alan şimdilerde Facebook gibi sosyal medya argümanlarını en üst seviyede kullanarak, yaptığı tespitlerle Kdz. Ereğli'de günden yaratan, bölgemizin yaramaz çocuğu Mustafa UYSAL eski dostu Kurtuluş AYYILDIZ'ın sahibi olduğu Gazete Ereğli'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Bir dönem AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatının yönetimde görev alan, Facebook'da yaptığı tespit ve yorumlar ile Ereğli gündeminde kendisine büyük yer bulan yöremizin yetiştirdiği tabir-i caiz ise "haylaz, yaramaz çocuğu" şu an Antalya'da ikamet eden Mustafa UYSAL, memleketine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde Armutlu Cuma Derneği Başkanı Şenol AKYOL ve Fikret KIZMAZ ile Gazete Ereğli ve sahibi eski dostu Kurtuluş AYYILDIZ'a da ziyaret ihmal etmeyen UYSAL'ın Kdz. Ereğli'ye yaptığı ani çıkartma uzun süre üzerinde konuşulacak, yorumlar yapılacak şekilde adeta bölge gündemini değiştirdi.

Aynı zamanda eski bir gazeteci de olan UYSAL'ın Gazete Ereğli'ye gerçekleştirdiği ziyarette, eski dostlar 1995 yıllarında o zamanki adı ile ERT'nin (Ereğli Radyo Televizyon) kuruluşu ve yayın hayatındaki yaptıklarını ve yaşanmış muhteşem anılarını da tazelemeyi unutmadılar.

Bu ziyarette iki eski dost bol bol Ereğli gündemi hakkında yüz yüze konuşma fırsatı bularak, birçok konuda fikir birliğine vardılar.

UYSAL'ın çok yerinde bulduğu tespitlerini tek tek not alan AYYILDIZ, çok verimli geçen bu ziyaretin ardından misafirlerini uğurlayarak bu tip yöre için yararlı olacağına inandığı sohbetlerin kısa zamanda daha geniş çaplı olarak yapılmasının altını çizerek UYSAL'ın yakın zamanda tekrar yetiştiği kente gelmesi için kapıyı aralık bıraktı.

 
Gösterim : 1753
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548880, Bugün: 2985 kez ziyaret edilmiştir.