Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2015 Pazartesi 19:31
7A YAPI MARKET'ten Geleneksel İftar Yemeği
Ereğli'de uzun süredir faaliyetini sürdüren ve bir süre önce de Zonguldak’ta Acılık mevkiinde şubesini açarak faaliyete başlayan 7A Yapı Market, bu Ramazan da tüm personeli ve ailelerine Dedeman otelde çalışanları ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Ereğlinin köklü firması ALİMLER LTD. ŞTİ. bünyesinde markalaştırılan ve 2010 yılından itibaren faaliyetini sürdüren ve bir süre önce de Zonguldak’ta Acılık semtinde şube açan 7A Yapı Market, mübarek ramazan ayında çalışanlar ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Cumartesi günü akşamı Dedeman Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine katılım oldukça yüksek olurken, iftarın ardından bir konuşma yapan 7A Yapı Market sahibi Mehmet Alim, “Saygıdeğer Alimler Orman Ürünleri, 7A Ereğli ve 7A Zonguldak çalışanlarım ve aileleri, değerli basın mensupları. Bu sene İkincisini düzenlediğimiz ailelerle iftar programımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek şunları söyledi:

“Her geçen gün sayımızın arttığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Şirketimiz rahmetli dedem Muhammet Alim 1945’li yılarda temelini attığı, ve ikinci kuşak şu anda şirketimizin onursal başkanı babam Ali İhsan Alim’in bu şirketi devam ettirmesiyle bugünlere taşıyıp 3.kuşak olarak bizlere emanet ettiği şirketimiz hedefleri doğrultusunda hızla büyümektedir. Bu şirketin temelinde çok ciddi emek, çok ciddi özveri ve çok ciddi çalışmalar bulunmaktadır.

Şu anda biz 3.kuşak olarak bu mutlu tabloyu, bu aile tablosunu görmekten onur ve guru duymaktayız. Şirketimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen aile büyüklerimize ve son yıllarda benimle beraber özveriyle çalışan, çalışmaktan yılmayan yöneticilerime hepinizin huzurunda teşekkür ediyor ve başarılarımızın devamını hep birlikte hep beraber diliyorum. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum. Afiyet olsun”

 
Gösterim : 19455
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644096, Bugün: 4081 kez ziyaret edilmiştir.