Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2015 Salı 21:26
DEMİRTAŞ'A ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN'DEN TAM DESTEK
CHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş’a Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tam destek veriyor.

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş’a Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tam destek veriyor.

Seçimlere 40 gün gibi bir süre kala Alaplı ve Ereğli’de seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Demirtaş’a en büyük desteği Alaplı Belediye Başkanı Tekin veriyor.

Sık sık Alaplı seçim bürosunda partililer ile bir araya gelen Demirtaş seçim çalışmalarını doludizgin sürdürürken, şehir merkezi ve köylerde de çeşitli ziyaret ve düğün gibi törenlere katılarak vatandaşlar ile biraya geliyor.

Seçim bürosunda belirlenen programları da değerlendiren Demirtaş ve Tekin’e CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, İl Genel Meclis Üyesi Serdar Akyol ve diğer partililer de eşlik ediyor.

Tekin, CHP'nin Demirtaş ile birlikte Ereğli ve Alaplı'da beklenen sıçramayı yapacağına inandığına işaret ederek, çalışmaları hız kesmeden devam ediyoruz. Partililerimiz ile birlikte düğün cenaze törnleirnin yanı sıra kaıp kapı dolaşarak,

CHP'nin başarı için oy istiyoruz"

 
Gösterim : 1708
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21744705, Bugün: 2484 kez ziyaret edilmiştir.