Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2015 Cumartesi 21:32
UYSAL, “ÇATUROĞLU’NA KEFİLİM”
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Milletvekili Adayımız Sayın Faruk Çaturoğlu, bir taraftan bakınca karşı tarafı görecek kadar temiz bir arkadaşımızdır. Ben, şahsım ve partim adına kendisine kefilim” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu; Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, İl Daimi Encümeni Rıfkı Gültekin, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte Karadeniz Ereğli’ye bağlı A. Sofular ve Çiğdemli köylerini ziyaret etti.

ÇAKIR: “FAİZ LOBİLERİNE DEĞİL, MİLLETİN HİZMETİNE ÇALIŞAN HÜKÜMETLER OLDUK”

Köylerde, kendilerini karşılayan kalabalık topluluğa ilk olarak AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır hitap etti.

AK Parti iktidarında Ereğli’ye kazandırılan kamu yatırımları ile ilgili bilgi veren Çakır, şunları söyledi:

“Ereğli’nin tüm sorunlarını masaya yatırdık. Sağlık konusunda, İlçemize 5 yıldızlı otel konforunda, 61 milyon TL’ye mal olan bir hastane kazandırdık. Vatandaşlarımıza 1. Sınıf hizmet veriyoruz. Köylerimizde ve beldelerimizde okullarla ilgili sıkıntımız vardı, tam 14 tane okul kazandırdık. Yeterli değil. Ereğli merkezinde de 3 tane ortaokula, 3 tane de liseye ihtiyacımız var. Türkiye’de 1 veya 2 yerde olan Fen Lisesi’ni Ereğli’de hizmete açtık. Ereğli’den yüksek puan alan öğrencilerimiz okumak için gurbete gitmeyecek, dışarıdan da yüksek puan alan çocuklarımız gelip Ereğli’de okuyacak. Düzce ile Gülüç köprüsüne kadar 9 tane tüneli olan, 612 milyon TL’ye mal olan bir yol yaptık. Bu çalışmalarımızı Ereğli’de de yapmak istedik ama muhalefet yolun altındaki malzemeleri kenara almadı ve bizim asfalt yapmamızı engelledi. ‘Eğer asfalt yaparlarsa daha çok oy alırlar, biz oy alamayız’ diyen bir zihniyet vardı. Ama milletimizin takdiriyle Belediye Başkanımızı seçerek bu başarıyı göstermiştir. Seçimlerin hemen akabinde, belediyemizin de desteğiyle yollarımızın asfaltına başladık. Kısa sürede Gülüç-Devrek yol ayrımı ve Kepez arasını tamamladık. 21 Mart’ta da hastanemize köprülü kavşak yapılması ve Kandilli yol ayrımına kadar duble yol yapılması için ihale yapıldı. Adliye binası ihtiyacımız vardı, Allah’a şükür yaklaşık 8 milyon TL’ye mal olan Adliye Sarayımızı hizmete açtık. Karşısında da Vergi Dairesi inşaatına başladık. Kamu yatırımlarında Ereğli’mize ne gerekiyorsa hükümetimiz olarak yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Tabii ki bunları sizlerin desteğinizle yaptık, inşallah tekrar sizlerin desteğinizle yapmaya devam edeceğiz. Bu ülkede istikrarın bozulmasını isteyenler var. İç karışıklık çıksın, biz bundan faiz lobileri olarak daha fazla para kazanalım diyenler var. AK Parti, sizlerin desteğiyle bunların hepsine dur demiştir, inşallah bundan sonra da dur demeye devam edecektir. Biz faiz lobilerine çalışan hükümetler değil, milletin hizmetine çalışan hükümetler olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

UYSAL: “ÇATUROĞLU, PIRIL PIRIL BİR ADAY”

Çakır’ın ardından konuşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu’ndan övgüyle söz etti.

Çaturoğlu’nun, verdiği sözleri tutan biri olduğunu vurgulayan Uysal, şunları kaydetti:

“Milletvekili adayımız, içimizden biri. Ben, Sayın Faruk Çaturoğlu’nu yakinen tanıyorum. Ben hem kendi adıma hem de partim adına kendisine kefilim, zaten kardeşim diyorum. Size Sayın Çaturoğlu’nu tarif edeyim; tertemiz, pırıl pırıl, içi-dışı bir olan, bir taraftan bakınca karşı tarafı görecek kadar temiz bir arkadaşımızdır. Sayın Milletvekili adayımız, inşallah Milletvekili olacak. Verdiği sözleri tutan biridir. Bunun için tüm kalbinizle, oylarınızla desteklerinizi bekliyorum.

İstikrarın sürmesi için, ülkemizde karışıklık olmaması için sizlerden destek istiyorum. Koalisyon, her zaman zarar verir. Biz tekrar iktidar olacağız, diye yola çıktık. 350-400 arasında Milletvekilli ile iktidar olacağımızdan şüphe duymuyoruz.”

ÇATUROĞLU: “UNUTURSAK, UNUTULURUZ”

Daha önce gittiği köylerde olduğu gibi A. Sofular ve Çiğdemli köylerinde de yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu ise konuşmasında, Zonguldak genelindeki en önemli eksikliğin birlik ve beraberliğin olmayışı olduğunu söyledi.

Kavgalardan uzak ve tek yumruk olmuş bir Zonguldak oluşturmak adına üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade eden Çaturoğlu, yaptığı konuşmasında şöyle dedi:

“Değerli hemşehrilerim, bu seçimlerde 13 seneden beri memleketimize hizmet eden bir AK Parti ve diğerleri var. Bugün, AK Parti’nin iktidar olup olmayacağı değil, kaç Milletvekili ile iktidar olacağı konuşuluyor. Anayasayı direk değiştirebilir mi yoksa referanduma mı götürür, bu konuşuluyor. Biz istikrarın devam etmesi için, ülkemizin kalkınmasının devam etmesi için bütün hemşehrilerimizden AK Parti’ye destek vermelerini istiyoruz. Milletvekillerinin seçildikten sonra bir daha arayıp sormadıkları yönünde sitemler oluyor. Ben size şunu söyleyeyim, ben teşkilatın her kademesinde çalışan bir kardeşiniz olarak, halkın içinden gelen bir insan olarak, bugün nasıl geldiysek seçimlerden sonra da geleceğiz, çayınızı içeceğiz, yine sizleri dinleyeceğiz ve inşallah sizleri de misafir olarak Ankara’ya bekliyorum değerli hemşehrilerim. Sizleri unutmayacağız. Unutursak, unutuluruz. Ben küçük yaşlardan beri siyasetin içerisindeyim. Siyaset, 100 metre, 200 metre, 500 metre koşusu değil; maratoncuyuz biz maratoncu. Bazen hızlanırız, bazen düşeriz, bazen kalkarız, bazen üzülürüz, bazen terleriz, bazen kanımız akar, bazen ıslanırız, bazen üşürüz ama yolumuza devam ederiz. Bakın Cenab-ı Allah nasip etti, Genel Merkezimiz de Ereğli ve Alaplı’nın adayı diye beni 2. sıraya koydu. Biz bunun farkındayız, bunun için önümüzde yeni bir dönem başlıyor. Bizde her şey var ama birlik ve beraberlik yok. Herkes birbiriyle kavga ediyor. Bu işten zararı Zonguldak’ın tamamı görüyor. Onun için biz hep beraber bir yumruk olacağız, gideceğiz Ereğli’mizin, Alaplı’mızın, Zonguldak’ımızın, Ülkemizin ihtiyaçları için mücadelemizi hep birlikte vereceğiz. Sen-ben kavgası yapmayacağız, sandalye-koltuk kavgası yapmayacağız, yapanlara da izin vermeyeceğiz. Zaten bugüne kadar yapılanlar doğru olsaydı Zonguldak bu durumda olmazdı. Biz, oyunun kurallarını değiştireceğiz. İnşallah hep beraber Ankara’ya yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, 7 Haziran seçimlerinin Alaplı’mıza, Ereğli’mize, Zonguldak’ımıza ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Geleceğiniz ak ve aydınlık olsun, her şey gönlünüzce olsun. Kendimi ve arkadaşlarımızı size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun.”

Ziyaretlerde, çok sayıda köy muhtarı da hazır bulundu.

 
Gösterim : 1305
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547575, Bugün: 1680 kez ziyaret edilmiştir.