Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Perşembe 22:29
HABERİMİZİN ARKASINDAYIZ... "CANDAN’ın Haberimizi Çürütme Çabaları Geri Tepti!"
"CANDAN Neyin Müjdesini Veriyor? Bunlar Ereğli'ye Hep Çakma Projeleri mi Layık Görüyorlar!" başlıklı Ereğli'nin gündemine bomba gibi düşen haberimiz Ercan CANDAN ve CANDAN'ın desteklediği taraftar medyası tarafından "yalanlama" ve "karalama" haberleri ile çürütülmeye çalışılıyor...

Haberimizi çarpıtarak "Ereğli'ye Ödenek Çıkmadığı" konusunda yanlı ve yanlış haber yaptığımızı kendi kafalarınca yorumlayan CANDAN medyası, Gazete Ereğli'nin haberi ile; Ercan CANDAN'ın 4250 nüfuslu ÇANKIRI'nın KORGUN ilçesine yapılacak olan ve ödeneği çıkmış, projelendirilmiş Hükümet Konağı Projesinin resmini alıp üzerine EREĞLİ HÜKÜMET KONAĞI yazdıraracak kadar kolaycılığa kaçılmış ayak oyununu bozduğu gerçeğini değiştiremiyor!

BU EREĞLİ'Yİ, EREĞLİ İNSANINI HİÇE SAYMAK, ÖNEMSEMEMEK DEĞİL DE NEDİR?

Gazete Ereğli yaptığı haberinde Ercan CANDAN'ın devlet tarafından 130 il ve ilçeye yapılacak olan Hükümet Konağı, Kaymakam Evi gibi projelere Ereğli'nin sonradan dahil edildiğini vurguluyor. Bunu haberinde yine AK Parti Van Milletvekili Fatih ÇİFTÇİ'nin " içlerinde Ereğli'ninde olduğu 56 İl ve İlçenin bu projeye sonradan eklediğini ifade ettiği " basın açıklamasını örnek gösteriyor... CANDAN'ın medyası ise üstü kapalı haberi yapan Gazete Ereğli'yi sözde topa tutarak haberimizi sitelerinde yayınladıkları bir kaç belge ile çürüttüklerini ve yalan haber yaptığımızı iddia ediyorlar...

SİTELERİNDE PAYLAŞTIKLARI LİNKLER İLE KENDİ KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞTÜLER!

Her ne kadar Gazete Ereğli yaptığı haberinde iddiasının sadece Ereğli Hükümet Konağı'nın listeye sonradan ilave edilmiş olduğunu vurgulamış olsa da, asıl haber konusu olan ve "CANDAN'ın çakma, alıntı projeleri Ereğli Halkına layık gördüğü" algısını kamuoyuna taşıdığımız bölümü sümen altı yapmak isteyen CANDAN ve Medyası paylaştığı belgelerle Ereğli'ye yapılacak olan Hükümet Konağının listeye sonradan eklendiğini de kendileri tescil etmiş oluyorlar...

PAYLAŞTIKLARI İLK BELGEDE EREĞLİ'NİN OLMADIĞININ FARKINDA DAHİ DEĞİLLER.

Sözde haberinizi çürütmek adına yayınladıkları ilk belgede Zonguldak'tan sadece kilimli ve Kozlu'nun adı geçiyor. Üstelik daha önce dikkatimizden kaçan bir olayı ise bu haberimizi çürütmek acelesi ile bu belgeleri paylaşan gazeteler sayesinde fark ediyoruz.

İlk belgede KOZLU ve KİLİMLİ Hükümet konakları için 2014'de 750 Bin TL Ödenek ayrıldığı görülürken, 2015'de İkibin Beşyüz TL ödenek ayrıldığını fark ediyoruz.

Bizim haberimiz çürütmek adına yayınladıkları ikinci belgede ise sadece Ereğli Hükümet Konağı olduğu gözden kaçmıyor. Gözden kaçmayan bir unsur ise 2014 yılı ödenek hanesinde para bulunmayan Ereğli Hükümet Konağı için 2015 de sadece BİN TL ayrıldığı görülüyor!

Gözlerinden kaçan önemli bir ayrıntı ise Bakanlığın sonradan ilave edilen ilçeler için sitesine koyduğu listede Ereğli için ayrılan Bin TL'lik ödeneğin "(*) İhale sonrası revize edilmiş değerler" ibaresidir ki bu da bizim tezimiz doğrulayan başka bir faktördür.

Şimdi hem CANDAN'a hem de CANDAN'a şirin gözükmek isteyen medya kuruluşlarına soruyoruz.

Haberimizde bahsi geçtiği üzere Ereğli Hükümet Konağı listeye sonradan eklenmedi ise neden iki ayrı bakanlık dosyası var. İkincisi neden Ereğli'ye 2014 yılında hiç ödenek yokken, 2015 yılı payı bizden daha küçük olan ilçelerdeki Hükümet Konaklarına nazaran daha az. Bunun tek nedeni Ereğli ve Ereğli gibi sonradan yapımı planlanan 56 tane Hükümet Konağı ve Kaymakamlık evi gibi projelerin sonradan dahil olduğu için aldıkları olayın da az olduğu gerçeğidir... Haberimiz DOĞRUDUR, GERÇEKTİR...

"ERCAN CANDAN'IN ÇAKMA PROJE" Sİ ELEŞTİRİMİZE NEDEN YANIT YOK; MÜREKKEBİNİZ Mİ BİTTİ, KLAVYENİZİN TUŞLARIMI BASMIYOR BEYLER!

Haberimizi çarpıtarak "Ereğli'ye Ödenek Çıkmadığı" konusunda yanlı ve yanlış haber yaptığımızı kendi kafalarınca yorumlayan CANDAN medyası, Gazete Ereğli'nin haberi içinde asıl haber konusu olan; Ercan CANDAN'ın 4250 nüfuslu ÇANKIRI'nın KORGUN ilçesine yapılacak olan ve ödeneği çıkmış, projelendirilmiş Hükümet Konağı Projesinin resmini alıp üzerine EREĞLİ HÜKÜMET KONAĞI yazarak kolaycılığa kaçıp, sanki Ereğli halkı adına medyada çok büyük işler başarmış havası estirmesi yazımıza tık yok.

Ne oldu beyler, mürekkebiniz mi bitti, yoksa Klavyenizin tuşları mı basmıyor...

SN. CANDAN, MUHATABINIZ GAZETE EREĞLİ

Yaptığımız bu habere belli ki çok kızmış olan CANDAN ve ekibi normal yollar dururken farklı bir yol izleyerek Gazete Ereğli'yi küçük düşüreceklerini mi sandılar! S. CANDAN. Muhatabınız Gazete Ereğli'dir.. Haber ile ilgili açıklamak istedğiniz, yanlış ise doğrunun yazılmasını dilediğiniz bir şey var ise biz buradayız. Herkese kapımız açık. Ayrıca biz "YALAN" ya da "YANLIŞ" haber yapmışsak bir kaç medya kuruluşuna sözde gazete Ereğli'yi yalan ve yanlış haber diye itham edeceğinize TEKZİP hakkınızı kullanabilirdiniz..

KİM MUHALİF, KİM YANDAŞ...

Öte yandan refikimiz diye hitap ettiğimiz Gazete Türk'ün haberinde üstü kapalı Gazete Ereğli'yi Muhaliflikle itham eden gazeteci meslektaşlarımıza bir kaç sorumuz olacak.

Biz Gazteciyiz, siyasetçi değil.. O yüzden Muhalif kelimesini üzerimize gömlek olarak dikmeye çalışanlara biz YANDAŞLIK Abasını giydiriveririz..

Diğer bir medya grubu olan Yeni Ufuk haber sitesi ise yine Gazete Ereğli'nin haberini kastederek haber editörümüzü ‘Ütopik Araştırmacı’ diye adlandırıp "ti" ye almaya çalışırken, kopyala yapıştır mantığı ile diğer medya kuruluşu gibi aynı bakanlık linklerini sitesine koyarak yukarıda bahsettiğimiz nedenlerden dolayı asıl gülünç duruma kendisi düşmüş oluyor.

Biz Hem AK Partili Belediye'de Basın Bürosunda görev alıp, aynı zamanda da gazetenin yayın politikasında etkin rol oynayarak ona buna iftira atmıyoruz.. Üstü kapalı bile olsa kimseyi eleştirmiyor, isim veriyoruz! Biz gazetecilik mesleğinin gerekliliklerini gazetecilik etiği çerçevesinde kamuoyunu bilgilendirmek adına yapıyoruz. Sizler gibi Milletvekili Ercan CANDAN'ın bülteni gibi, karşı tarafın haberini anlayıp, algılamadan yayın yapmıyoruz...

 
Gösterim : 5178
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21740878, Bugün: 1312 kez ziyaret edilmiştir.