Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Cumartesi 22:46
Yengesini sopa ve yumrukla bayılttı, dostunu makasla yaraladı
Ereğli'de ağabeyinin eşini dostu ile yakaladığı iddia edilen kayınbirader dehşet saçtı. Yengesine sopa ile yumrukla saldırarak bayıltan C.T, yengesinin dostu olduğu iddia edilen kişiyi de sırtından soktuğu bıçakla ağır yaraladı. C.T nin yengesine saldırı anı bir iş yeri güvenlik kamerası tarafından kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay 16.52 sularında yemeniciler çarşısında meydana geldi. İddiaya göre ağabeyi E.E.T nin eşi N.T nin uzun süredir bir dostu olduğu konusunda şüphesi olduğu öğrenilen kayınbirader C.T, yengesini yemeniciler çarşısında dostu ile birlikte yakaladı. Eline geçen sopa ile ilk olarak yengesine saldıran C.T, yengesine sopa ve yumruk darbeleri ile bayılttıktan sonra dostu olduğu iddia edilen K.Ö nün peşine düştü. Kısa süren kovalama sonrasında iş yerine sığınan K.Ö, peşinden gelen C.T ile boğuşmaya başladı. C.T, eline geçirdiği makasla K.Ö yü sırtından bıçakladıktan sonra olay yerinde kaçarak uzaklaştı. Olayda yaralanan K.Ö için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri K.Ö ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel hastaneye kaldırdı.

Kayınbiraderi tarafından sopa ve yumruk darbeleri ile bayılan N.T'nin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Bayılan kadını iş yerine alarak su ile ayıltmaya çalışan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Kendisine gelen N.T, sağlık ekiplerini beklemeden çevresindekilerin uyarılarına rağmen iş yerinden çıkarak uzaklaştı.

KAYINBİRADERİN SALDIRISI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Yaşanan olayda kaçan C.T nin polis tarafında aranmasına başlandığı öğrenilirken, sırt bölgesinden makas darbesi ile ağır yaralanan ve Karaciğerinin parçalandığı öğrenilen K.Ö nün ameliyata alınaacağı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 
Gösterim : 2200
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21674419, Bugün: 614 kez ziyaret edilmiştir.