Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe 18:21
Atölyedeki yangında telef olan kuşlar işyeri sahibini ağlattı
Zonguldak’ta demir doğrama atölyesinde çıkan yangında telef olan 2 kuş, iş yeri sahibini ağlattı. Cennet papağanı cinsi kuşların dumandan zehirlenerek telef olmasına üzülen iş yeri sahibi Erdoğan Koçer, "En çok kuşlara üzüldüm. Dükkanın yanmasına üzülmedim." dedi.

Çaydamar Mahallesi'nde Erdoğan Koçer(46) ve ortağı Mehmt Aşkın’a ait demir doğrama atölyesinde, elektrikli battaniyeden yangın çıktı. İddiaya göre gece fişe takılı unutulan işyerindeki çekyatın üzerine serili bulunan elektrikli battaniye tutuştu. Sabah vatandaşlar yoğun dumanı fark ederek itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında çekyat, ve atölyedeki bazı eşyalar yandı. Atölyedeki tiner ve diğer malzemeler, işyeri sahibi tarafından çıkarıldı. Bu arada iş yerinde bulunan ‘Çıt Çıt’ ve ‘Pıt Pıt’ isimli cennet papağanı cinsi kuşlarının dumandan etkilenerek telef olduğunu gören iş yeri sahibi Erdoğam Koçer, gözyaşı döktü.

5 yıldır baktığı kuşların telef olmasıyla gözleri dolan Koçer, "Bu halde görünce çok üzüldüm. Onlar bizim canımızdı. Biz iş yerini geldiğimizde çok güzel ötüşüyorlardı. En çok ona üzüldüm, dükkanın yanmasına üzülmedim." dedi.

 
Gösterim : 1718
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550149, Bugün: 92 kez ziyaret edilmiştir.