Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Salı 20:50
Sistem çöktü, hasta muayeneleri aksadı
Ereğli'de yeni açılan devlet hastanesinin sisteminin çökmesi hastaların muayene olmasını aksattı. Uzun süre bekleyen hastalar sistemin yeniden gelmesi ile muayene olabildi.

Ereğli'de yapımı tamamlanan ve kısa süre önce Ömerli Mahallesi'nde 60 milyon liraya yapılarak hizmete açılan devlet hastanesinde sistem çöktü. Çökme nedeniyle hastalar mağdur oldu. Uzun süre beklemek zorunda kalan hastalar sistemin yeniden gelmesi ile muayene olabildi. Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Operatör Dr. Muharrem Erdem konuyla ilgili açıklama yaptı Bir günde 3 bin 500 kişiye bakıldığını ve hastanenin bilgisayar sistemlerindeki sıkıntıları giderilerek hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Erdem, "Sabah saatlerinde bilgisayar sisteminde yaşanan aksaklık giderildi ve saat 11.08’den itibaren hastalarımız muayene olmaya başladı. Şu anda herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz." dedi.

Erdem, hastanedeki arızalı röntgen cihazının arızasının giderilmesi için yazısını yazdıklarını ve firmaların tekliflerini beklediklerini belirterek, acil polikliniğindeki röntgen cihazı ile hizmeti sürdürdüklerini ifade etti. Hastanenin tomografi cihazlarının da çalışmaya başladığını dile getiren Erdem, herhangi bir aksaklığa mahal vermemek için çalıştıklarını kaydetti.

 
Gösterim : 2361
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21679069, Bugün: 5264 kez ziyaret edilmiştir.