Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Cuma 16:11
ERDOĞAN:"EŞİT HİZMET ALAN BİR EREĞLİ İSTİYORUZ"
DSP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

DSP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan dün Yığılcalılar Derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerinde projelerinden bahseden Erdoğan’ a ilgi ve sevgi gösteren Yığılcalılar, Ereğli de değişim şart olduğunu ve artık her mahalleye eşit hizmet gerektiğini belirttiler. Ereğli ‘ de İçilebilir Su için Arıtma Tesisi, Atık Su Arıtma Tesisi, Yatırımcılara teşvik edici uygulamalar ile yeni iş sahaları amaçladıklarını belirtti.

Yığılca Milli Eğitim Şube Müdürü iken emekli olan Belediye Meclis Üyesi adayı İsmail DEMİREL'de konuşmasında, sahil ile avutulan bir EREĞLİ değil, her mahallesinin eşit hizmet alacağı bir EREĞLİ olacağını, tüm meclis toplantılarının İnternet TV den CANLI yayınlanacağını , Bütçelerini açıklayacaklarını ve ŞEFFAF ve aynı Zamanda ADİL olacaklarını belirtti.

İkinci ziyaretlerini Ereğli Eğitim Fakültesi DEKANI Ali AZAR ‘ ya yapan Meclis üyesi adayları öğrenci sayısını ilk 5 yılda 10 bine çıkarmak için Fakülte ile ortak her projede var olacaklarını belirten DSP adayı Dr Recep ERDOĞAN ‘ ziyaret ettiği diğer öğretim görevlisi ve çalışanlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Gün içinde Başaran Etüt Merkezinde Müdür olarak göreve başlayan İlçemizin çok değerli eğitimcilerinden Suat YAZICI'ya hayırlı olsun ziyareti yapan ekip daha sonra Mehtap Spor Centr da firma sahibi Mehtap Hanımla sohbet etti.

Çalışmalarını Kıyıcak, Dağlar ve Göktepe Mahallerinde sürdüren DSP ekibi sonuçlardan oldukça emin şekilde günü mutlu tamamladı.

 
Gösterim : 1361
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21738034, Bugün: 852 kez ziyaret edilmiştir.