Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Pazartesi 21:44
Atatürk Anıtını kaldırıp havuz yapacaklarmış. Yaptırmayız!
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, bugün Mavi Organizasyon’da düzenlenen toplantı ile projeleri açıkladı. Kalabalık bir vatandaş topluluğu önünde 2014-2019 yılları arasında yapmayı planladığı projelerin yanı sıra geçmiş dönemde yapılan ve yapımı süreN çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ak Parti’nin Google’dan alma projeler yaptığını ve gerçeği yansıtmadığının altınızı çizerek, önemli mesajlar verdi.

Posbıyık’ın Toplantısından öne çıkan satır başladı şu şekilde: İnanılmaz şeyler görüyorum ak parti projelerinde rasathane merkezi uzay merkezi kuruyorlar Ereğli’ye ayranı yok içmeye atla gider gezmeye at yarışları için çiftlikler kuruluyor .

Gençliğimde Yalı caddesinin yanında denize girerdim oraya kadar deniz gelirdi daha sonra demir çelik kayaları curufları doldurdu. Oraya ne yapıyor bu kitaba göre üstünü yaya yolu yapıyor altını da tünel yapıyor la gardaşçum deniz seviyesinde orası oradan araba geçer mi arabalar yüzer orada Ereğli halkı saf mı bizi kandırmaya çalışıyorlar. İnanılmaz şeyler var orada Atatürk anıtını kaldırıp havuz yapıyorlar oraya kaldıramazsın buna izin vermem Ereğli halkı buna izin vermez.

Bana süs havuzu yapıyorsun diye çatanlar Atatürk anıtını kaldırıp süs havuzu yapıyorlar be mübarekler düne kadar sahile çalışıyorsun süs havuzu yapıyorsun diye bana çatmıyor muydunuz siz.

Alemdar gemisini ordan kaldıracaklarmış kaldıramazsın Atatürk kültür merkezini kocaman daire çizmişler arkadaş yer belli hazinenin yeri ebatları belli nereye yapacaksın öyle daireleri falan nereye çiziyorsun. Marina yapıyor liman içine bir şey yapılmaz sekiz yılda yaptım bu yolu oraya marina yapılırımı kimi kandırıyorsun? Ereğli halkını saf mı görüyorsun? Belediye başkan adayı Hüseyin UYSAL'ın haberi yok bunlardan, basın mensuplarının karşısına gelip bunları anlatamıyor anlatamaz bilmez google dan almışlar bunların hepsini.

Çok fazla eleştirmek istemiyorum ben kendi projelerimi anlatacağım.

Lütfen hayal kırıklığına uğramayın ben gerçekçi belediyenin yapabileceği projeleri hazırladım .

Sen dediğin projelerden birini 5 sene yol yapma su verme işçinin taşeronun parasını verme yinede yapamazsın sen Ereğli halkını aptalımı sanıyorsun belediye başkan adayı Hüseyin uysal anlatmasını bilmiyor çünkü projelerden haberi yok zaten dünyadan haberi yok ki .

Belediye meclis üyelerini bile o seçmedi belediye meclis listelerinde kimler var benim yanımda çalışan

Bana ihanet eden CHP'li meclis üyeleri bana ihanet ettiler ve AKP ile birlikte oy kullandılar .

Bende onları partiden ihraç ettirdim üç tanesini şimdi AKP listesindeler.

AKP de çok değerli arkadaşlar var belediye başkanlığı yapabilecek çok değerli arkadaşlar var İbrahim sezer ,saffet bozkurt ,Mustafa kalkan bu adamları alma, benim ihanet etti diye gönderdiğim adamları listene koy e bu adamlar sana ihanet etmeyecekler mi gör bakalım.

Bana diyorlar ya efsunlu başkan diye festivallerde yağmur yağmaz rakipleri karşısında devriliyor diye. Ben efsunlu falan değilim ben kenar mahalleden geliyorum ama ben dürüst bir adamım insanlara yardım ediyorum herkese sevgide saygıda kusur etmiyorum yüce Allah bana yardım ediyor.

Hatta diyorlar AKP listesini Halil posbıyık yaptırmış vallahi billahi ben yaptırmadım.

AKM binası için turizm bakanlığıyla anlaştık bakanlık dedi ki müsteşarlıktan onay alırsanız bu binanın yapımının ücretinin yüzde ellisini karşılayacağız dedi. Hemen binanın arkasında otoparklar var Ercan candan kemere gitmiş demiş ki ona tahsis ettim yeri demiş AKM’nin yeri babasından falan mı kaldı bilmiyorum sen necisin Ercan candan sen milletvekilliğine bak ben iller bankasında kredi alıyorum

Tekrar ödeme yapıyorum sen ne yapıyorsun bana para veriyormuş bir tek lira gelmemiştir bana Ercan candandan yalan söylüyor onu yalancılıkla suçluyorum burada hiçbir faydası olmamıştır.

Aynı zamanda Erdemir genel müdürlüğünün yanındaki yeri CHP belediyesi diye engellemiştir müsteşara imzalama demiştir.Ereğli’ye hiçbir faydası olmamıştır hayalet gibi adamdır yalancı adamları hiç sevmem milletvekili de olsa hiç sevmem .

Çok güzel bir yerimiz vardı Bozhane’de balık lokantaları ama maalesef burası yıkıldı tarım bakanlığına bağlıydı idare ediyorduk işte onu da yıkan Oğuz Özgen şimdiki sendika başkanı ve o zamanki vali iç işleri bakanlığına şikayet ettiler müfettiş gönderdiler ve beni çok ağır ithamlarla arşı karşıya bıraktılar yıkmak zorunda kaldık.

Ereğli’nin 50 yıllık su sorunu yok suyun patronu artık biziz bunun içinde takır mı çakır mı ne ilçe başkanları var bunların suyunu getiriyoruz diyor nereye getiriyorsun sen 33 trilyonluk proje bu Benden takır takır kesilecek bu para yalan söylemeyin yalancıları hiç sevmem Ereğli haklıda hiç sevmez.

ERDEMİR'le aram kötü değil benim öyle diyorlar her gün Erdemir Genel Müdürüyle idare Meclisi başkanıyla görüşüyoruz .

O bir tane sendikacı var çakma sendikacı şube başkanı o öyle diyor yalan konuşuyor zaten mesleği o başka bir mesleği yok Ereğli’ye kimse kötülük yapamaz işçinin yüzde 35 hakkını elinden alan oğuz özgeni gönderdim onun yardımcısı Yusuf ziya Odabaşı da göndereceğim şerefim üzerine söylüyorum

Oğuz özgen daha güçlüydü gönderdim bunu da göndereceğim Ereğli’ye kötülük yapan burada duramaz

İşçiye baskı yapan işçiye böyle yapacaksın diyen yoksa 31 marttan sonra başka yere gönderirim diyenlere hesabını ben soracağım çıksın karşıma konuşsun bakayım.

ERDEMİR’den ikili ilişkilerimiz iyi hani yargılanıyor falan diyorlar oğuz Özgenle kerim derviş oğlu diyorlar

Kerim derviş oğlu değil yalan söylüyorlar kerim derviş oğlunu burada severler etkilemeye çalışıyorlar milleti öğrenin bunları Aydın MÜDERİSOĞLU, iki kişi yargılanıyordu belediyeye kafa tutup mühendisleri zabıtaları içeri sokmadıkları için. Ben şikayet etmedim kişisel hiçbir şikayetim olmadı ama onları yine kurtardım.” dedi.

Başkan Posbıyık yapılacak projelerle ilgili bil verdiği toplantının sonunda ayakta alkışlandı.

 
Gösterim : 7074
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21738275, Bugün: 1093 kez ziyaret edilmiştir.