Kayıt Tarihi: 7 Mart 2014 Cuma 19:55
ULUPINAR'dan Siyasi Salvolar... Ereğli AK Partili Belediye Olsa Nüfusu 300 Bin Olurmuş!
AK Parti Kdz. Ereğli'de gerçekleştirdiği merkez seçim bürosu açılışı vekil bazında üst düzey bir katılımla gerçekleşti.

ERDEMİR işçisinin sendika zoru ile kalabalık oluşturmak adına açılışın yapılacağı alana getirdikleri iddia edilen organizasyonda AK parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR bindirme kalabalığın karşısında gaza gelip fazla yüksekten konuşmaya başlamış.

Kdz. Ereğli'yi AK partili belediye yapmak için bunu kendilerine büyük görev addeden vekillerden ULUPINAR mikrofon sırası kendisine gelince kantarın topuzunu fazla kaçırmış.

Ereğli Şimdiye Dek AK Partili Belediye Olsa 300 Bin Nüfusa Ulaşırmış!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı eleştirdiği konuşmasında ilçenin yaşanan kavga ortamları nedeniyle ilerleyemediğine de vurgu yaptı. ULUPINAR; "Ereğli’nin yerelde belediye başkanı Ercan Candan gibi Ereğli’yi düşünseydi, iktidardan olsaydı bugün Ereğli’nin nüfusu 300 bindi. " diyerek tıpkı başbakanı Tayyip ERDOĞAN gibi siyasi gaf yapmış.

Gazete Ereğli Soruyor...

ZONGULDAK Bir Dönem Önce AK Partili İdi de ne oldu? Zonguldak Lobisine İnat Ereğli 1-2 bin farkla Bugün Zonguldak'tan da İleride...

Gördüğü bindirme işçi kalabalığı ile gaza geldiği görülen ve konuşmasında kantarın topuzunu kaçırıp sallamaya başlayan ULUPINAR, dün Zonguldak Belediyesi'nin AK partili olduğunu unutmuş gibi görünüyor. Soruyoruz ULUPINAR'a; Sn. Özcan ULUPINAR, madem iktidarın böyle güçleri var neden Zonguldak'ı 500 bin yapamadınız? Zonguldak gibi bir ili 100 bin nüfus çemberinde tuttunuz. Madem ki marifet AK Partili belediye olmaktaydı o zaman Saadettin GONCA dönemimde Zonguldak'ın nüfusunu 500 bine çıkarsaydınız.

Size İnat Ereğli Büyümeye Devam Edecek!

Zonguldak ve Çaycuma lobisinin siyaseten önünü kestiği Ereğli için POSBIYIK'ı suçlayarak Ereğli AKP'li Belediye olsaydı nüfusu 300 bin olurdu derken ne kadar samimisiniz? İl 100 bin ilçe 300 bin? Buna siz inanıyor musunuz? Buna Zonguldak ve Çaycuma lobiniz müsaade eder miydi? Buna Köksal TOPTAN müsaade eder miydi? Asıl bunların cevabını verin. Size inat bu şehir büyümeye devam edecek. Bu seçimde seçmen sayısı olarak Zonguldak'ı geride bırakan bu kent yarın sizin gibi siyasetçileri ve yoz siyaset anlayışınızı da de geride bırakacaktır.

 
Gösterim : 1653
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21719633, Bugün: 710 kez ziyaret edilmiştir.