Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2013 Salı 15:17
Anne ve oğlunu itfaiye erleri kurtardı
Zonguldak'ta 3 katlı binada çıkan yangında 2 kişi ağır 3 kişi yaralandı. Binadan çıkarılan küçük çocuğa itfaiye erleri suni teneffüs yaptığı olay da anne ve oğlu ağır yaralandı.

Yangın, Terakki Mahallesi Vatan Caddesi'nde Ahmet Uçar'a ait evde meydana geldi. Televizyonun patlaması üzerine çıktığı tahmin edilen yangında alevler bir anda evi kapladı. Maden işçisi Ahmet Uçar can havli ile eşi Arzu (32) ve 4 yaşındaki oğlu Emirhan'ı dumandan kurtarmak için dışarıya çıkarmaya çalıştı. Bunda başarılı olamayan Ahmet Uçar kendisini dışarıya attı. Çevre sakinleri yangını görür görmez itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Eşi ve oğlunu evde bırakan Ahmet Uçar, yeniden eve girmek istedi. Ancak buna itfaiye ve polis tarafından buna izin verilmeyince Baba Uçar sinir krizi geçirdi. Yangında evden çıkarılan küçük Emirhan' a ambulansın gelmemesi nedeniyle itfaiye erleri tarafından suni teneffüs yapıldı.

Yangında ağır yaralanan anne Arzu Uçar, polis aracıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, Emirhan Uçar da bir otomobille Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralı olan Ahmet Uçar da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emirhan Uçar, hastanedeki ilk müdahalesinden sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Emirhan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, Arzu Uçar'ın durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Yangın, itfaiyenin soğutma çalışmalarıyla tamamen söndürülürken, çevrede toplanan vatandaşlar meraklı gözlerle yangına yapılan müdahaleyi izledi.

 
Gösterim : 1454
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21706066, Bugün: 1884 kez ziyaret edilmiştir.