Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Cuma 16:48
Ereğli'de hamsi festivali ve öğretmenler günü birlikte kutlanacak
Ereğli Gönüllü Eğitimciler Derneği (ERGED) Yönetimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Posbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile Hamsi festivalini birleştirmeyi düşündüklerini ve öğretmenlerin gününü bu şekilde kutlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ziyarette konuşan ERGED Başkanı Murat Kara, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olarak düzenleyecekleri program hakkında Başkan Posbıyık'a bilgi verdi. Türkü gecesi programını 18 Kasım tarihinde Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonunda düzenlemek istediklerini ifade eden Kara, Posbıyık ve öğretmen eşi Neriman Posbıyık'ı programa davet etti.

Ereğli' de Öğretmenler Gününün sessiz ve sakin bir şekilde kutlandığını söyleyen Halil Posbıyık, öğretmenler için program düzenlemek istediklerini ancak bunun için yeterli bir salonun olmamasından dolayı bu etkinliği gerçekleştiremediklerini kaydetti. Hamsi festivalini 24 Kasım Öğretmenler günü ile birleştirmeyi düşündüklerini kaydeden Başkan Posbıyık, "24 Kasım Öğretmenler Günü aslında benim arzuladığım gibi geçmiyor çok sessiz ve sakin geçiyor. Belediye olarak bir iki atak yapalım biz bir şeyler yapalım dedik. Ama zaman zaman idarecilerle anlaşmazlık çıkıyor. Öğretmenlerin çağırılması konusunda pek yakın davranmıyorlar. 24 Kasım günü bir yemek düzenlesek ve okullardan birer temsilci çağırsak diye düşündük. Öğretmenlerin hepsini bir araya getirmek mümkün değil. O kadar büyük bir salon yok. Hatta bu sene şunu düşünüyoruz. Hamsi festivalini 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne denk getirelim de öğretmenleri hepsini bir araya toparlayalım diye düşünüyoruz. Böyle bir düşüncemiz var. O düşüncemiz de hayata geçebilir." dedi.

 
Gösterim : 1717
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21733239, Bugün: 1188 kez ziyaret edilmiştir.