Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2013 Salı 21:05
Posbıyık, evde sağlık hizmeti alan hastayı ziyaret etti
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Evde Sağlık Hizmetleri ve Bakım uygulaması kapsamında evinde sağlık hizmeti verilen İzzet Yavuz’u ziyaret etti. Gözyaşlarını tutamayan İzzet Yavuz “30 gündür bana bakıyorsunuz, sizden Allah razı olsun.” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Belediye Tabibi Dr. Nevruz Kazankaya ve görevli sağlık personeli Ereğli Belediyesi tarafından sürdürülen Evde Sağlık Hizmetleri Sosyal Projesi kapsamında evinde tedavi edilen Ömerli Mahallesi sakinlerinden 85 yaşındaki İzzet Yavuz’u (85) ziyaret etti. İzzet Yavuz, Başkan Posbıyık’ı karşısında görünce duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Yavuz, “30 gündür gelip bana bakıyorlar. Seni görmek, teşekkür etmek istedim. Hakkını helal et. Benim gibi çok hastaya evinde bakılıyormuş. Allah senden razı olsun. Bütün herkesten razı olsun.” dedi.

Başkan Posbıyık, evlerinde yatalak durumda olan hastalar için çalışmaların artarak devam ettiğini belirterek, “İzzet amca benim yanıma gelmek istemiş. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürümekte zorlanıyor. Biz kendisini ziyaret edelim dedik. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Bugün burada ne kadar doğru bir hizmete imza attığımızı bir kez daha görmüş olduk. Şimdi bir tane minibüs alıyoruz. Asansörlü. Evlerinden yatalak oldukları için çıkamayan vatandaşlarımızı alacağız. Sahilde ve diğer yerlerde tekerlekli sandalyelere bindirerek gezmelerini sağlayacağız. Belediye Tabipliğimiz tarafından yürütülen evde sağlık hizmetlerimiz kentimizin 31 mahallesinde devam ediyor.”

açıklamasında bulundu.

 
Gösterim : 1258
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21690101, Bugün: 2255 kez ziyaret edilmiştir.