Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2013 Pazar 00:56
Dr. Şaban KIZLDAĞ İle Ereğli "MAZERET YOK" Dedi!
14 Eylül 2013 Cumartesi günü önceki dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat SESLİ tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi ve “Ereğli Sesli Düşünecek” sloganı doğrultusunda organizasyonu yapılan ve Dr. Şaban KIZILDAĞ'ın sunduğu, bugüne dek 1 milyon kişinin izlediği “Mazeret Yok” isimli eğitici gösteri saat 19.30'da Büyük Ereğli Anadolu Otel'de Karadeniz Ereğli halkı ile buluştu.

Çok geniş bir katılımın olduğu Mazeret Yok isimli gösteri yaklaşık 2 saat sürdü. Dr. Şaban KIZILDAĞ'ın eşsiz sunumu karşısında yaklaşık 2 saat soluksuz gösteriyi izleyen Ereğli halkı izledikleri eğitici gösteri karşısında çok etkilendiler.

Sosyal yaşamı her yönü ile etkileyen iş, ev, okul hayatımızda kısacası yaşamın her alanında karşımıza çıkan insan ilişkilerini olumsuz etkileyen, toplumumuzun bir yarası haline gelmiş "mazeret üretme" alışkanlıklarını kökten değiştirecek bir programı eğlenceli bir şekilde Dr. KIZLDAĞ'ın eşsiz sunumu ile izleyen Ereğli halkı hem bir stand-up gösterisi izlemiş oldular, hem de onlarca kitap dolusu bilgiyi konsantre olarak 2 saatlik gösteride akıllarına yerleştirdiler.

Program sonrası Dr. KIZLDAĞ ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen konuklar programın kendileri için çok etkili olduğunu, 2 saatlik bu müthiş gösteriden sonra yaşamlarında gerçekten farklı değişimler olacağını belirttiler.

Dr. Şaban KIZLIDAĞ'ın eşsiz sunumunu Ereğli halkı ile buluşturan Murat SESLİ ise "Biz bu etkinliği aynı zamanda ticari kuruluşumuz olan ÇORBACI sponsorluğunda yaptık. Amacımız Türkiye'de 1 milyondan fazla kişinin izlediği ve bilgilendiği Sn. Dr. Şaban KIZILDAĞ'ı ve "MAZERET YOK" isimli eğitici gösterisini Ereğli halkı ile buluşturmaktı. Burayı dolduran Ereğli halkına çok teşekkür ediyor ve bu programın hayatlarında bir nebze de olsa olumlu gelişmeler sağlamış olmasını temenni ediyorum" diyerek bu tür sosyal sorunluluk taşıyan projelerinin devamının da geleceğini belirtti.

 
Gösterim : 38542
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21721706, Bugün: 386 kez ziyaret edilmiştir.