Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Cumartesi 17:23
Ereğli'de şiddetli yağış etkili oldu
Ereğli'de dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış caddeleri göle çevirdi.

Giderlerin yağmur suyu ile birlikte gelen çamur ve pislikle tıkanması sonucu bazı dükkanları su bastı. 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla düzenlenen fener alayı ile yağmur nedeniyle dağılmak zorunda kaldı.

Meteoroloji tarafından Karadeniz bölgesinde bugün itibari ile sağanak yağış uyarısı yapıldı. Ereğlililer yağmura hazırlıksız yakalandı. Şemsiyesi olmayan vatandaşlar çareyi saçak ve iş yeri tabelalarının altına sığınmakta buldu. Pazaryeri mevkisinde çamurdan tıkanan giderler esnaf tarafından açılmaya çalışıldı. Devrek yol ayrımı mevkisinde ise giderlerin tıkanması sonucu biriken yağmur suyu yolda göletler oluşturdu. Yolun alt kısmında bulunan iş yerlerini ise su bastı. Yağmur suyu sebebiyle araç sürücülerinin zor anlar yaşadığı, bazı araçların arıza yaptığı görüldü.

Sağanak yağış, 30 Ağustos Zafer bayramı için düzenlenen fener alayını da dağıttı. Bağlık Polis merkezi önünden başlayan ve şehir merkezine kadar gelen kalabalık, aniden bastıran yağmur nedeniyle kortejin bir bölümü dağılmak zorunda kalırken yürümekte kararlı olan kortejin diğer bölümü yağan yağmura inat yürüyüşünü tamamladı.

 
Gösterim : 1184
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21699970, Bugün: 6 kez ziyaret edilmiştir.