Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2013 Perşembe 19:30
Sivil Toplum Kuruluşlarından Vali AYYILDIZ’a Altın Anahtar Sürprizi
Zonguldak’ta Sivil Toplum Kuruluşları, Aydın’a tayin olan Vali Erol AYYILDIZ’a üzerinde Zonguldak yazılı 'altın anahtar' takdim etti.

Sivil Toplum Kuruluşları adına Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği( MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye TEKDER Genel Başkan Yardımcısı Murat ÇATALÇAM ve beraberindeki Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinden oluşan bir heyet, Aydın'a tayini çıkan Vali AYYILDIZ’ı makamında ziyaret etti. Heyet, Vali AYYILDIZ'a Zonguldak’ın sembolik altın anahtarını teslim etti.

Ziyarette, Zonguldak merkez, ilçe ve beldelerindeki Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinden Abdullah SAPMAZ, Cevdet MET, Arif YILDIZ, Tuncay AYDIN, Abdullah AKBAŞ, Ahmet KAYIKÇI, Onur GÜNAYDIN, Satılmış KARADAYI, Ömer TÜTÜN ve Cavit KARALİ de hazır bulundu.

MÜSİAD Yönetim Kurul Üyesi, Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Başkan Yardımcısı Murat ÇATALÇAM, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bizler gönüllü Sivil Toplum Yöneticileri ve Zonguldak halkı olarak, size hizmetlerinizden ötürü şükranlarımızı arz ederiz. İki yıl gibi kısa döneme 10-15 yıllık büyük proje ve hizmetleri arkanızda, sizi hatırlatan eser ve izler olarak bırakıp gidiyorsunuz. Makamda her zaman açık kapı politikanızla dünyada ve Türkiye’de örnek uygulama, şeffaflık ile en özel ve hususi görüşmelerde bile kapınızın açıklığı ile nefse ve şeytana bile vesvese vermediniz. Valilik makamını bürokrasi engelleri ve proje yığınları ile değil müşteri ve sonuç odaklı kurum haline getirdiniz. Zonguldak ve çevresi sivil toplum kuruluşları olarak gönlümüze kurduğunuz tahtın anısı olarak Zonguldak şehrinin sembolik altın anahtarını size takdim etmekten onur duyarız." dedi.

Vali Erol AYYILDIZ da altın anahtar sürprizinden dolayı Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerine teşekkür etti. Vali AYYILDIZ, "Zonguldak insanının gönlü açık. Ben burada gönül buluşmasını sağladım. Zonguldak bizim başımızın tacı. Bize düşen ne varsa her zaman ilin yanındayız. Aydın’da da bir kardeşlerinin olduğunu unutmasınlar." ifadelerini kullandı

 
Gösterim : 2374
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21691014, Bugün: 3168 kez ziyaret edilmiştir.