Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2013 Cumartesi 21:09
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK: “Bazı Projeleri Erteleyebiliriz”
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, Korubaşı Mahallesi Muhtaı Tacettin KUNUL tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları Özkan ÖZYAĞCI ve Nezih ANIL’ın yanı sıra Daire Müdürlerinin, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir BAŞOL’un yanı sıra mahalle Muhtarlarının da katıldığı kahvaltıda Başkan POSBIYIK, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, “Başta çarşının üzerinin kapatılması olmak üzere bu yıl tamamlayacağımızı söylediğimiz bazı projeleri seçim sonrasına erteleyebiliriz.” dedi.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi'nde bu hizmetlere maddi kaynak oluşturma çabalarının önünün siyasi yaklaşımlarla kesildiğini iddia ederek, "Bizim için siyaset önemli değil. Bir partiden olmak önemli değil. Bizim için hizmet önemli. Bütün meselemiz, Ereğli'de yaşayan insanların mutlu olmasıdır. En büyük desteğimiz, Ereğli halkından aldığımız manevi destektir." şeklinde konuştu.

Belediye Meclisinde bazı sıkıntılar yaşandığını, hepsini aşabilecek güçte olduklarını söyleyen Başkan POSBIYIK, şunları kaydetti: "Bu sene asfaltsız, parkesiz, istinat duvarsız yer kalmasın diye yola çıktık, buna göre bütçe yaptık. Çarşı merkezinde bulunan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanındaki yeri satıp 13 milyon lira alacaktık. Nedense belediye meclisinde buna karşı çıkıldı, satış iptal edildi. Bu yılki hizmetler için 8 milyon lira kredi çekeceğiz dedik, duyduğuma göre buna da karşı çıkıyorlar. Bütçemiz yeterli her şeyimizi yaparız ama kredi çıkmazsa çarşı içinin üzerini kapatamayacağız demektir. Aynı zamanda Belen ve Kışla Sanayi Sitesi'ne 22 bin ton asfalt dökecektik, buralar da kalacak. Gülüç Köprüsü'nden başlayarak Hamzafakıhlı ve Bölücek'e giden yolu asfaltlayacaktık, burayı da yapamayacağız. Eğer meclisten kredi kararı çıkaramazsak, bu dört kalem işi bir sonraki seçim dönemine bırakmış olacağız.”dedi

Korubaşı Mahalle halkı Başkan POSBIYIK ve Başkan Yardımcılarına yakın ilgi gösterirken, Başkan POSBIYIK, çocuklar hediye dağıttı.

 
Gösterim : 2100
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21705056, Bugün: 874 kez ziyaret edilmiştir.